עוגות פוש-It-Up אבטיח
אבטיח Push-It-Up עוגות יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 335 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צבע מזון, שבבי שוקולד semisweet, ציפוי וניל עשיר & שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור קיץ. זה עובד טוב כמו קינוח זול. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו זיקוקין עוגות Push-It-Up, עוגות מלאך אבטיח, ו עוגות אבטיח מיני רזות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 40 כוסות מאפין מיני עם ספריי בישול.
הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וחלבונים ביצה. מערבבים ב 10 עד 15 טיפות צבע מזון אדום. מערבבים ב 3/4 שבבי שוקולד כוס. מלא כוסות מאפין שני שלישים מלאים. (כיסוי ומקרר נשאר הבלילה עד מוכן לאפות; מחבת מגניב לפני שימוש חוזר ולרסס שוב עם ספריי בישול.)
אופים 10 עד 12 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות; להסיר מחבתות מתלים קירור. מגניב לגמרי. (חזור עם הבלילה שנותרה לעשות כ -32 קאפקייקס מיני נוספים. להקפיא cupcakes לשימוש נוסף.)
בקערה בינונית, מערבבים זיגוג ומספיק צבע מזון ירוק לגוון הרצוי של ירוק. ציפוי כפית לתוך שקית לקשט (מצויד עם קצה הרצוי) או שקית פלסטיק לאחסון מזון חוזרת (עם פינה קטנה לחתוך).
כדי להרכיב, צינור כמות קטנה של ציפוי בתחתית של כל מיכל פופ push-up. טיפה 1 מיני cupcake לתוך כל מיכל; ציפוי צינור על cupcake. למעלה כל אחד עם הקאפקייק השני; צינור עם ציפוי.
להוסיף שוקולד צ ' יפס על גבי להיראות כמו זרעי אבטיח.
מניחים כובעים על מכולות עד מוכן לשרת. לאחסן במקרר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.