עוגות פטל
אם יש לכם אבקת סוכר, פטל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגות פטל, ברים אגוז פטל, ו פסי פטל.
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז רק של 15x10x1-מחבת אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול. בקערה בינונית, לערבב 1/2 כוס קמח 1/2 כוס סוכר מגורען.
חותכים בחמאה 1/4 כוס, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת סכיני שולחן 2 באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד התערובת מתפוררת. מערבבים קינמון והל; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח 2 כוסות סוכר מגורען ו 3/4 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת. במהירות נמוכה, לנצח בחמאה וביצים עד חלקה. מערבבים 2 1/2 כוסות קמח ומלח.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מפזרים אבקת סוכר. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 6 שורות.