עוגות פטל-מרציפן
עוגות פטל-מרציפן עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . לכי לחנות וקחי פטל, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרציפן אקלס טארטס, כמהין מרציפן פטל טריות, ו עוגת קפה פטל מרציפן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה, סוכר ומלח בקערה. היכו בביצה, ואז קמח, 1/4 כוס בכל פעם, עד שאתה מקבל בצק מדובלל (הוא מחזיק יחד באופן רופף, אבל זה לא חלק או אלסטי). אבק משטח עם קמח, להעביר את הבצק אל פני השטח, עם אצבעות מקומטות קלות, ללוש פעם או פעמיים עד הבצק דביק נוצר. לעטוף בניילון נצמד; לקרר לפחות 40 דקות.
מחממים תנור ל 350 ° F. מחלקים את הבצק לשניים; שומרים חצי עבור עוגות בננה שוקולד או להקפיא, עטוף היטב, לשימוש אחר. מחלקים את השארית ל-4 חלקים. עם קצות אצבעות מקורנות קלות, לחץ על 1 חתיכת לתוך כל מחבת טארט, עובד בצק את הצדדים באופן שווה. (אם הבצק קורע על הקרקעית, הבצק החלק על החור כדי לסגור אותו.) מאפה זין לאורך תחתית עם מזלג כמה פעמים. בעדינות לחץ על ריבוע קטן של רדיד לתוך כל קונכיה מאפה (לא ללחוץ חזק). למעלה כל אחד עם 1 כף אורז מבושל או שעועית יבשה (כדי למנוע מאפה להתנפח).
מניחים על תבנית אפייה ואופים 10 דקות.
הסר רדיד ואורז מכל קרום; להשליך. להחזיר את הקרום לתנור; לבשל עד הזהב, על 5 דקות יותר. תשאיר את התנור דולק.
מערבבים חמאה וסוכר. מקציפים חלמון, ואחריו קמח, עד בשילוב. הכה בחלב עד incorporated. מחלקים מילוי בין פגזי טארט ואופים עד נפוח, על 15 דקות.
משמר חום עם 1 כף מים במחבת sauté קטן על אש נמוכה עד נמס, על 3 דקות. לחץ דרך מסננת לתוך קערה.
בואו מגניב. מסדרים על 7 פטל על גבי כל טארט.
זיגוג מברשת על פטל טפטוף הנותרים זיגוג על פטל עד מכוסה.