עוגות פטל קישואים
עוגות פטל זוקיני עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך קמח, קישואים, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגות פטל קישואים, עוגות פטל עם ציפוי פטל, ו עוגות פטל עם קרם חמאה פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 24 כוסות מאפינס או קו עם ספינות מאפינס נייר.
לטאטא יחד את הקמח, קקאו, וסודה לאפייה; להפריש. הכה את החמאה והסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד בהיר ורך.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את הוניל עם הביצה האחרונה.
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים את קישואים, פטל, שבבי שוקולד, ערבוב רק מספיק כדי לשלב באופן שווה. כפית את הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכן, ממלא כל 3/4 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -20 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.