עוגות פטריות קטנות
והוא יספק כ 12 מנות. אם 71 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגות פטריות קטנות יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. אם יש לך מלח, חומץ שרי, פטריות נפוצות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס ועוגות פטריות, כרישה ועוגות פטריות, ו עוגות פטריות ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף שיטאקה ופטריות נפוצות. לקצץ ולהשליך גבעולים שיטאקה; קוצצים גס שני סוגים של פטריות (לשמור נפרד). במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, להמיס 1 כף חמאה עם 1 כף שמן זית.
מוסיפים שיטאקים ומערבבים לעתים קרובות עד השחמה, 4 עד 5 דקות.
יוצקים לתוך קערה. ממיסים עוד חמאה כף עם עוד כף שמן זית במחבת.
מוסיפים פטריות נפוצות ומערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה עד מתאדים נוזלים ופטריות הם משחימים היטב, 10 עד 12 דקות.
להוסיף לקערה. מגניב מעט, ואז דק קוצצים פטריות.
באותו מחבת, מעל חום בינוני גבוה, להמיס את חמאת כף שלישית.
מוסיפים בצל ומערבבים לעתים קרובות עד תחילת חום, על 8 דקות.
מוסיפים שום ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
יוצקים חומץ ומערבבים עד הנוזל מתאדה, 1 עד 2 דקות. מערבבים פטרוזיליה ופטריות; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מערבבים קמח 1/2 כפית מלח בקערה של מעבד מזון. להסתחרר בקצרה לערבב.
מוסיפים 6 כפות חמאה צוננת ומערבלים עד פירורים גס טופס.
יוצקים 1/4 כוס מים קרים מערבולת רק עד הבצק מגיע יחד. לחץ קצת ביד שלך; אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד כף או שתיים של מים ודופק לערבב. לטפוח בצק לכדור, ואז לשטח מעט לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק, צמרמורת עד קר, 15 עד 20 דקות.
על משטח משוריין היטב, עם מערוך מקומח, מגלגלים בצק לעובי 1/4 עד 1/8 אינץ ' סגלגל.
מברשת חצי עם ביצה מוכה. כף כף כף של תערובת פטריות ביד אחת, לסחוט בחוזקה, ולתלות סנטימטר זה מזה על צד ביצה שטף של בצק. מקפלים חשוף חצי מעל תלים, ולחץ ביניהם כדי לאטום. עם חותך עוגיות 2 אינץ', לחתוך עוגות ולהעביר לתבנית אפייה. לאסוף את הבצק שנותר, לגלגל שוב, למלא, לחתוך יותר טארטים.
אופים עד תחילת חום, על 15 דקות.
מברשת טארטים עם ביצה לשטוף (להשליך כל שנותר) ולהמשיך לאפות עד חום זהוב עמוק, כ 5 דקות יותר.
זיווג יין: לבחור פינו נואר עם loam ארצי הערות פטריות כדי להדהד את הפטריות בעוגות.