קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות פטריות קטנות

עוגות פטריות קטנות
והוא יספק כ 12 מנות. אם 71 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגות פטריות קטנות יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. אם יש לך מלח, חומץ שרי, פטריות נפוצות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס ועוגות פטריות, כרישה ועוגות פטריות, ו עוגות פטריות ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף שיטאקה ופטריות נפוצות. לקצץ ולהשליך גבעולים שיטאקה; קוצצים גס שני סוגים של פטריות (לשמור נפרד). במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, להמיס 1 כף חמאה עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים שיטאקים ומערבבים לעתים קרובות עד השחמה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
3
יוצקים לתוך קערה. ממיסים עוד חמאה כף עם עוד כף שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
4
מוסיפים פטריות נפוצות ומערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה עד מתאדים נוזלים ופטריות הם משחימים היטב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
5
להוסיף לקערה. מגניב מעט, ואז דק קוצצים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
באותו מחבת, מעל חום בינוני גבוה, להמיס את חמאת כף שלישית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים בצל ומערבבים לעתים קרובות עד תחילת חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
מוסיפים שום ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
9
יוצקים חומץ ומערבבים עד הנוזל מתאדה, 1 עד 2 דקות. מערבבים פטרוזיליה ופטריות; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץחומץ
10
מערבבים קמח 1/2 כפית מלח בקערה של מעבד מזון. להסתחרר בקצרה לערבב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
11
מוסיפים 6 כפות חמאה צוננת ומערבלים עד פירורים גס טופס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
12
יוצקים 1/4 כוס מים קרים מערבולת רק עד הבצק מגיע יחד. לחץ קצת ביד שלך; אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד כף או שתיים של מים ודופק לערבב. לטפוח בצק לכדור, ואז לשטח מעט לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק, צמרמורת עד קר, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
13
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
על משטח משוריין היטב, עם מערוך מקומח, מגלגלים בצק לעובי 1/4 עד 1/8 אינץ ' סגלגל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
15
מברשת חצי עם ביצה מוכה. כף כף כף של תערובת פטריות ביד אחת, לסחוט בחוזקה, ולתלות סנטימטר זה מזה על צד ביצה שטף של בצק. מקפלים חשוף חצי מעל תלים, ולחץ ביניהם כדי לאטום. עם חותך עוגיות 2 אינץ', לחתוך עוגות ולהעביר לתבנית אפייה. לאסוף את הבצק שנותר, לגלגל שוב, למלא, לחתוך יותר טארטים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
עוגיותעוגיות
סרגל אונדססרגל אונדס
בצקבצק
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
אופים עד תחילת חום, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
מברשת טארטים עם ביצה לשטוף (להשליך כל שנותר) ולהמשיך לאפות עד חום זהוב עמוק, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
18
מגישים חמים.
19
זיווג יין: לבחור פינו נואר עם loam ארצי הערות פטריות כדי להדהד את הפטריות בעוגות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
פטריותפטריות