עוגות פלאן כתומות
עוגות פלאן כתום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. זה ... לא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לכם קליפת תפוז, תערובת עוגה, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגות פלאן כתומות, פלאן כתום, ו פלאן כתום.
הוראות
בסיר 2 ליטר כבד, מחממים מרכיבים קרמל לרתיחה. להפחית חום בינוני. מבשלים בלי לערבב 13 עד 18 דקות או עד סוכר הופך חום זהוב בצבע והוא קרמל. לתוך 2 מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' ungreased (אין להשתמש מחבתות כהה או לא מקל), לשפוך במהירות סוכר מקורמל ומיד להטות מחבתות כך סוכר מכסה תחתית; להפריש.
ממלאים חצי מחבת רדודה מלאה במים; מניחים על מתלה התנור הנמוך ביותר.
מניחים מתלה תנור שני בעמדה באמצע.
בקערה בינונית, לנצח מרכיבים פלאן עם מקצף או מזלג עד מעורבב.
יוצקים תערובת חלב על סוכר מקורמל בכל מחבת.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. תערובת כפית באופן שווה על תערובת חלב במחבתות.
אופים עוגות על מתלה באמצע 44 עד 52 דקות או עד עוגות באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב 30 דקות; להפעיל סכין או מרית סביב קצוות של מחבתות.
מקום המגיש צלחת במהופך על כל מחבת; להפוך צלחת ומחבת מעל. השאירו מחבתות מעל עוגות 1 דקה כך קרמל יכול לטפטף על עוגות.
מגישים חם או קר. חנות מכוסה במקרר.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו" עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 123 דולר לבקבוק.
![עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו]()
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
לפני Negralada מגיע מ עלילה של Tempranillo, מגוון ענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות עם חול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי טאני מובהק.לאחר גיל 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלות מלאה שלה מגיע לקדמת הבמה עם שכבות של פירות תות ריחני, ליקריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים, משיי על החיך.