עוגות פקאן חמאת תפוחים
המתכון עוגיות חמאת פקאן תפוח יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאת תפוחים, חמאה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה, עוגות פאי פקאן חמאה חומה, ו עוגות חמאת פקאן קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, 1/3 כוס חמאה ואת הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים ב 1/2 כוס פקאן, 1/3 כוס חמאת תפוחים ותבלינים פשטידת דלעת. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה בינונית, לנצח 1/2 כוס חמאה, 1 כף חמאת תפוחים ואת גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת. בהדרגה להכות אבקת סוכר עד חלקה. עוגות פרוסט.
מפזרים כל אחד עם 1 כפית פקאן.