קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות צנצנת קרם קוקוס

עוגות צנצנת קרם קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות צנצנת קרם קוקוס. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 993 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, חלב קוקוס, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגות קרם קוקוס, עוגות קרם קוקוס וופי, ו מיני עוגות קרם קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ', להקפיא אותם בזמן שאתה למדוד ולערבב את החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד ואת הדופק שלוש או ארבע פעמים כדי לערבב. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא, לפזר אותם על תערובת הקמח, ואת הדופק עד התערובת יוצרת גושים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק לערבב, הוספת מספיק מים עבור הבצק לבוא יחד. כדי להפוך את הבצק ביד: בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא ולהפיץ אותם באופן שווה בתערובת הקמח, ציפוי אותם עם תערובת הקמח. להטביע את האצבעות לתוך התערובת ולהתחיל צובט את החמאה והקמח יחד, מה שהופך את דיסקים דקים, floury של החמאה. המשך לעבוד את התערובת עד החמאה נשברת ראשונה לתוך חרוזים בגודל אפונה ואז לתוך תערובת רופפת הדומה חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
טפטוף ב 3 כפות של מי הקרח ולהשתמש ביד שלך כמו מסרק לערבב את הנוזל רק עד הבצק מחזיק יחד. במידת הצורך, להוסיף מים נוספים, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד במסה מתפוררת.לחלופין, אם באמצעות בלנדר מאפה, לטאטא יחד את החומרים יבשים בקערה גדולה. לפזר את החמאה באופן שווה על תערובת הקמח, ומערבבים את המעיל עם תערובת הקמח. באמצעות תנועה מהירה, כלפי מטה, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים, הפיכת הקערה ולאחר מכן צולל חותך לתוך התערובת שוב ושוב. ייתכן שיהיה עליך להפסיק מדי פעם להחליק חתיכות של חמאה מהלהבים בחזרה לתוך הקמח. המשך חיתוך עד התערובת דומה חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
טפטוף ב 3 כפות של המים ולהשתמש במזלג או האצבעות שלך כדי לערבב את הנוזל רק עד הבצק מחזיק יחד. במידת הצורך, להוסיף מים נוספים, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד במסה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי, מקומח או גיליון נייר קלף. לאסוף את הבצק יחד בתלולית, ואז ללוש אותו כמה פעמים כדי להחליק אותו. מחלקים אותו לשניים, ולטפוח בעדינות ולחץ כל חצי לתוך מלבן מחוספס, מעגל, או מרובע על 1 אינץ ' עבה. הצורה שתבחר תלויה באיזו צורה אתה תהיה מגלגל את הבצק. אם אינך יודע כיצד תשתמש בבצק בשלב זה, בחר בעיגול. לעטוף בניילון נצמד או בנייר קלף ולשמור בקירור לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
עבור העוגות: קו 6 צנצנות חצי ליטר עם קרום החמאה עם המאפה. להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
7
בינתיים, מחממים את התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מורחים את הקוקוס המיובש באופן שווה על תבנית אפייה/מגש, מניחים בתנור, וטוסט עד הזהב, כ 5 דקות. לאחר הקוקוס מתחיל חום, זה יכול overdarken במהירות, אז לצפות מקרוב.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
הסר מהתנור ומיד להעביר קערה רדודה או צלחת ולתת מגניב לחלוטין (לא להשאיר אותו על המחבת החמה או שזה ימשיך לחום). הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
התאימו פיסת נייר קלף / אפייה לכל צנצנת מרופדת במאפים, הרחיבו אותה מעבר לשוליים, ומילאו אותה במשקולות עוגה . מסדרים את הצנצנות על תבנית אפייה/מגש, מניחים בתנור ואופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
מוציאים מהתנור, מרימים את הנייר והמשקל, מחזירים את הצנצנות לתנור וממשיכים לאפות עד שהמאפה נראה יבש וזהוב, כ-5 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
12
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על מדף אפייה לפני המילוי.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
13
בינתיים, בקערה, לטאטא את החלמונים עד מעורבב. תניח בצד. הגדר מסננת בסדר-mesh מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
14
בסיר, לטאטא יחד את חלב הקוקוס, חלב, 2/3 כוס הסוכר, קורנפלור, והמלח.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
מניחים על חום בינוני ומבשלים, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה קיטור ובועה בקצוות של המחבת, 5 עד 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
הסר מהחום.
17
בהדרגה להוסיף על 1/2 כוס של תערובת חלב חם חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
יוצקים את התערובת לתוך הסיר תוך ערבוב כל הזמן. להחזיר את המחבת לחום בינוני ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מעובה עקביות puddinglike והוא רק מתחיל בועה, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
הסר מהחום ומאמץ דרך המסננת לתוך הקערה. מערבבים את הוניל ו 1 כוס קוקוס קלוי (שומרים את שארית תוספת הפשטידות). מכסים בניילון נצמד, לוחצים על העטיפה ישירות על פני השטח של התערובת, ומקררים עד שמצונן היטב, לפחות 3 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
20
ממש לפני הרכבת העוגה, במערבל לעמוד מצויד מצורף שוט, מקציפים את הקרם עד על שילש נפח.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
21
מוסיפים את הסוכר ואת השוט עד פסגות רכות טופס. (או, השתמש בקערה גדולה ומערבל כף יד או מקציף.)
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
22
כפית על 3/4 כוס הקוקוס מילוי לתוך כל צנצנת להחליק את צמרות. למעלה את המילוי עם 2 עד 3 כפות של קצפת, ואז מפזרים את הקוקוס הקלוי שמורות באופן שווה על הקרם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
23
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד 2 ימים ולאחר מכן לשרת צונן או בטמפרטורת החדר. אי אפשר להקפיא את העוגות האלה.