עוגות צנצנת קרם קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות צנצנת קרם קוקוס. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 993 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, חלב קוקוס, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגות קרם קוקוס, עוגות קרם קוקוס וופי, ו מיני עוגות קרם קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ', להקפיא אותם בזמן שאתה למדוד ולערבב את החומרים יבשים.
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד ואת הדופק שלוש או ארבע פעמים כדי לערבב. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא, לפזר אותם על תערובת הקמח, ואת הדופק עד התערובת יוצרת גושים בגודל אפונה.
מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק לערבב, הוספת מספיק מים עבור הבצק לבוא יחד. כדי להפוך את הבצק ביד: בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא ולהפיץ אותם באופן שווה בתערובת הקמח, ציפוי אותם עם תערובת הקמח. להטביע את האצבעות לתוך התערובת ולהתחיל צובט את החמאה והקמח יחד, מה שהופך את דיסקים דקים, floury של החמאה. המשך לעבוד את התערובת עד החמאה נשברת ראשונה לתוך חרוזים בגודל אפונה ואז לתוך תערובת רופפת הדומה חול רטוב.
טפטוף ב 3 כפות של מי הקרח ולהשתמש ביד שלך כמו מסרק לערבב את הנוזל רק עד הבצק מחזיק יחד. במידת הצורך, להוסיף מים נוספים, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד במסה מתפוררת.לחלופין, אם באמצעות בלנדר מאפה, לטאטא יחד את החומרים יבשים בקערה גדולה. לפזר את החמאה באופן שווה על תערובת הקמח, ומערבבים את המעיל עם תערובת הקמח. באמצעות תנועה מהירה, כלפי מטה, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים, הפיכת הקערה ולאחר מכן צולל חותך לתוך התערובת שוב ושוב. ייתכן שיהיה עליך להפסיק מדי פעם להחליק חתיכות של חמאה מהלהבים בחזרה לתוך הקמח. המשך חיתוך עד התערובת דומה חול רטוב.
טפטוף ב 3 כפות של המים ולהשתמש במזלג או האצבעות שלך כדי לערבב את הנוזל רק עד הבצק מחזיק יחד. במידת הצורך, להוסיף מים נוספים, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד במסה מתפוררת.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי, מקומח או גיליון נייר קלף. לאסוף את הבצק יחד בתלולית, ואז ללוש אותו כמה פעמים כדי להחליק אותו. מחלקים אותו לשניים, ולטפוח בעדינות ולחץ כל חצי לתוך מלבן מחוספס, מעגל, או מרובע על 1 אינץ ' עבה. הצורה שתבחר תלויה באיזו צורה אתה תהיה מגלגל את הבצק. אם אינך יודע כיצד תשתמש בבצק בשלב זה, בחר בעיגול. לעטוף בניילון נצמד או בנייר קלף ולשמור בקירור לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.
עבור העוגות: קו 6 צנצנות חצי ליטר עם קרום החמאה עם המאפה. להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 2 ימים.
בינתיים, מחממים את התנור ל 163°.
מורחים את הקוקוס המיובש באופן שווה על תבנית אפייה/מגש, מניחים בתנור, וטוסט עד הזהב, כ 5 דקות. לאחר הקוקוס מתחיל חום, זה יכול overdarken במהירות, אז לצפות מקרוב.
הסר מהתנור ומיד להעביר קערה רדודה או צלחת ולתת מגניב לחלוטין (לא להשאיר אותו על המחבת החמה או שזה ימשיך לחום). הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
התאימו פיסת נייר קלף / אפייה לכל צנצנת מרופדת במאפים, הרחיבו אותה מעבר לשוליים, ומילאו אותה במשקולות עוגה . מסדרים את הצנצנות על תבנית אפייה/מגש, מניחים בתנור ואופים במשך 10 דקות.
מוציאים מהתנור, מרימים את הנייר והמשקל, מחזירים את הצנצנות לתנור וממשיכים לאפות עד שהמאפה נראה יבש וזהוב, כ-5 דקות נוספות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על מדף אפייה לפני המילוי.
בינתיים, בקערה, לטאטא את החלמונים עד מעורבב. תניח בצד. הגדר מסננת בסדר-mesh מעל קערה.
בסיר, לטאטא יחד את חלב הקוקוס, חלב, 2/3 כוס הסוכר, קורנפלור, והמלח.
מניחים על חום בינוני ומבשלים, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה קיטור ובועה בקצוות של המחבת, 5 עד 7 דקות.
בהדרגה להוסיף על 1/2 כוס של תערובת חלב חם חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
יוצקים את התערובת לתוך הסיר תוך ערבוב כל הזמן. להחזיר את המחבת לחום בינוני ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מעובה עקביות puddinglike והוא רק מתחיל בועה, על 5 דקות.
הסר מהחום ומאמץ דרך המסננת לתוך הקערה. מערבבים את הוניל ו 1 כוס קוקוס קלוי (שומרים את שארית תוספת הפשטידות). מכסים בניילון נצמד, לוחצים על העטיפה ישירות על פני השטח של התערובת, ומקררים עד שמצונן היטב, לפחות 3 שעות או עד 3 ימים.
ממש לפני הרכבת העוגה, במערבל לעמוד מצויד מצורף שוט, מקציפים את הקרם עד על שילש נפח.
מוסיפים את הסוכר ואת השוט עד פסגות רכות טופס. (או, השתמש בקערה גדולה ומערבל כף יד או מקציף.)
כפית על 3/4 כוס הקוקוס מילוי לתוך כל צנצנת להחליק את צמרות. למעלה את המילוי עם 2 עד 3 כפות של קצפת, ואז מפזרים את הקוקוס הקלוי שמורות באופן שווה על הקרם.
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד 2 ימים ולאחר מכן לשרת צונן או בטמפרטורת החדר. אי אפשר להקפיא את העוגות האלה.