עוגות קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? עוגות קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-968 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת אפייה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגות קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס, עוגות קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס, ו עוגות קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי.
הוראות
לנצח חמאה וסוכר: לנצח את החמאה עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים סוכר ומכים עד אור ורך שוב, עוד 3 דקות, מגרד את הצדדים באמצע כדי להבטיח אפילו ערבוב.
הוסף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות במשך 30 שניות כל אחד. הקפד לגרד את הצדדים לאחר כל ביצה כדי להבטיח אפילו ערבוב.
לטאטא יחד את הקמח, מלח, ואבקת אפייה בקערה.
מערבבים יחד 1 כוס של פחית מזועזעת היטב של חלב קוקוס וכפית וניל בקערה נפרדת.
מוסיפים 1/3 של החומרים היבשים לתערובת סוכר החמאה ומערבבים, ואז מוסיפים 1/2 של תערובת חלב הקוקוס.
המשך לסירוגין עם תערובות רטובות ויבשות, מסתיים עם יבש. להפסיק לערבב פעם אחת בדיוק כמו החומרים להיות משולב; לא יתר לערבב!
מקפלים קוקוס מיובש ממותק.
מניחים נייר אוניית קאפקייקס לתוך שימורי מאפין. סקופ הבלילה לתוך ניירות הקאפקייקס כמחצית עד שלושה רבעים של הדרך מלאה.
אופים ב 177° במשך 18-22 דקות, סיבוב המחבת לאחר 15 הדקות הראשונות כדי להבטיח אפילו אפייה.
בדוק עם קיסם כדי לראות אם העוגות מוכנות. אם הקיסם יוצא מהקאפקייק נקי, אז הם מוכנים.
אפשר את הקאפקייקס להתקרר לרגע או שניים במחבת, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה: מקציפים את גבינת השמנת לרגע. לאחר מכן מוסיפים את החמאה ומכים עוד 3 דקות. גירדתי את הצדדים ואת התחתית של הקערה.
מוסיפים אבקת סוכר: מוסיפים לאט את אבקת הסוכר, טעם כמו שאתה הולך הוספת סוכר יותר עד שהגעת המתיקות הרצויה.
מוסיפים קוקוס, מורחים על קאפקייקס: מקפלים את הקוקוס.
מורחים על גבי קאפקייקס מקורר.
מפזרים קצת קוקוס מגורר נוסף על גבי לשרת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
הקאפקייק קוקוס עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "