עוגות קוקוס-שוקולד צ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגות שוקולד קוקוס. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. אם יש לכם אבקת סוכר, גבינת שמנת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות קוקוס-שוקולד צ'יפס, עוגות שוקולד עם ציפוי קוקוס {עוגות שמחת שקדים}, ו קרם הקוקוס של הרשי נשיקות & עוגות שוקולד עם ציפוי וניל קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. קו 20 סטנדרטי (1/3 כוס) כוסות מאפין עם מצעים נייר. לנפות הראשון 5 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים חמאה וגבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה. בהדרגה להכות בסוכר, ואז תמצית וניל טעם קוקוס. הכה במרכיבים יבשים (הבלילה תהיה נוקשה).
הוסף ביצים 1 בכל פעם, מכה להתמזג לאחר כל תוספת. הכה בחלב, ולאחר מכן מערבבים בשוקולד צ ' יפס. כפית scant 1/3 גביע הבלילה לתוך כל אוניית נייר.
אופים קאפקייקס עד tester מוכנס לתוך המרכזים יוצא נקי, על 22 דקות.
בואו מגניב 10 דקות, ואז להפוך עוגות מתוך פאן מגניב על המדף.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, אבקת חלב קוקוס, ומלח בקערה גדולה עד חלקה. לנצח תמצית וניל טעם קוקוס. הכה מספיק אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, כדי ליצור ציפוי עבה מאוד. הכה בחלב, 1 כף בכל פעם, עד ציפוי דק מספיק כדי להפיץ.
מורחים ציפוי על קאפקייקס.
מפזרים קוקוס פתיתי, אם תרצה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. חנות עוגות אטום בטמפרטורת החדר.
אבקת חלב קוקוס פשוט התאדה חלב קוקוס לא ממותק. בעוגות אלה, הוא מוסיף טעם עדין ומרקם חושני. חפש אותו בחנויות מזון מיוחדות, בשווקים אסיאתיים ובאינטרנט kingarthurflour.com ו amazon.com.