עוגות" קישואים"
אם יש לך חתיכות טופי מצופה שוקולד, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קישואים, קישואים, ו קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שימורי מאפין בשורה עם 24 ספינות קאפקייקס.
מערבבים את התערובת עוגה, שמן, חלבונים ביצה, ומים בקערת ערבוב. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה במשך 30 שניות, ואז להגדיל את המהירות בינוני להכות במשך 2 דקות, גירוד את הצדדים של הקערה. מערבבים בשוקולד מריר קצוץ וגורף את הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס, ממלאים אותם שני שלישים מלאים.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 15 עד 20 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייק צריך לצאת נקי.
הסר את cupcakes מן המחבתות להתקרר לחלוטין על מדפים תיל.
מקציפים 1 כוס קרם קר על מהירות בינונית-גבוהה עד הקרם התעבה, על 1 דקה.
מוסיפים סוכר של ממתקים ומכים עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים את הפטל הקפוא, חתיכות טופי, אגוזי לוז קצוצים.
הסר את המרכזים של הקאפקייקס באמצעות corer תפוח או סכין קילוף, חיתוך את האמצעיים בצורת משפך על ידי החזקת הסכין בזווית של 45 מעלות. כפית או צינור המילוי לתוך העוגות. תקרר את הקאפקייקס בזמן שאתה מכין את הגנאש.
מניחים את חתיכות השוקולד למחצה בקערה בטוחה לחום. להביא 1/2 כוס שמנת כבדה לרתיחה.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד; מכסים את הקערה ומניחים בצד במשך 5 דקות.
לטאטא את השוקולד והקרם עד בשילוב טוב; לאפשר את ganache להתקרר עד שהוא מגיע עקביות להפיץ, על 1 שעה.
מורחים כף מלאה גנאש באופן שווה על כל עוגה. תקרר את העוגות בזמן שאתה מכין את הציפוי.
ממיסים את שבבי השוקולד הלבן בקערה בטוחה במיקרוגל על ידי חימום במשך 1 דקה, תוך ערבוב לאחר 30 שניות. אפשר שוקולד לבן להתקרר עד כמעט טמפרטורת החדר אבל עדיין נוזל. שמנת החמאה וגבינת שמנת יחד. מערבבים בשוקולד הלבן המומס, תמצית וניל וצבעי מאכל (אם משתמשים).
מורחים את הציפוי על העוגות.
מגישים מיד, או מקררים עד ההגשה.