עוגות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ
המתכון עוגות קישואים עם ציפוי חמאה חריף יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם סוכר מגורען, אבקת סוכר, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוגת שכבות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ, עוגות עם ציפוי קרם חמאה, ו עוגות קיט קאט עם ציפוי קרם חמאה קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. שורה 2 (12-well) מחבתות מאפין עם ספינות נייר.
מניחים את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתייה, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.
מערבבים את הביצים, הסוכרים, השמן והוניל בקערה גדולה שנייה ומקציפים עד שהביצים נשברות והתערובת משולבת היטב. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח עד רק בשילוב. מקפלים בקישואים עד מעורב באופן שווה.מלאו את בארות המאפין כשלושה רבעים מהדרך.
מניחים את מחבתות מאפין זה לצד זה בתנור ואופים במשך 11 דקות. סובב את המחבתות מלפנים לאחור מצד לצד ואופה עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייקס יוצא נקי, כ -11 דקות יותר.
מניחים את המחבתות על מדפים תיל ולתת להם להתקרר במשך 5 דקות.
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מיקסר לעמוד בכושר עם מצורף משוט להכות על מהירות נמוכה עד הסוכר משולב, על 30 שניות.להגדיל את המהירות בינונית גבוהה להכות עד התערובת היא אור בצבע, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.להחזיר את המיקסר למהירות בינונית גבוהה ולהוסיף את וניל ומלח.
מוסיפים את יוגורט 1/3 כוס בכל פעם עד שכל זה כבר הוסיף, ולאחר מכן להמשיך לערבב עד הציפוי משולב באופן שווה וקל במרקם, על 3 דקות. (חשוב מאוד כי היוגורט הוא בטמפרטורת החדר כאשר אתה מתחיל, או הציפוי יהיה לתפוס וליצור גושים.) כפור את הקאפקייקס מקורר ומפזרים אותם עם האגוזים. אם אתה לא מתכנן לאכול את העוגות בתוך 4 שעות, לקרר אותם עד ציפוי מתקשה, ואז אוהל רופף עם פלסטיק לעטוף עד 3 ימים. כדי לשרת, תן את הקאפקייקס לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 45 דקות כדי לקחת את הצינה לפני ההגשה.