המתכון עוגות קישואים עם ציפוי חמאה חריף יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם סוכר מגורען, אבקת סוכר, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוגת שכבות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ, עוגות עם ציפוי קרם חמאה, ו עוגות קיט קאט עם ציפוי קרם חמאה קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. שורה 2 (12-well) מחבתות מאפין עם ספינות נייר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתייה, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את הביצים, הסוכרים, השמן והוניל בקערה גדולה שנייה ומקציפים עד שהביצים נשברות והתערובת משולבת היטב. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח עד רק בשילוב. מקפלים בקישואים עד מעורב באופן שווה.מלאו את בארות המאפין כשלושה רבעים מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את מחבתות מאפין זה לצד זה בתנור ואופים במשך 11 דקות. סובב את המחבתות מלפנים לאחור מצד לצד ואופה עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייקס יוצא נקי, כ -11 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים את המחבתות על מדפים תיל ולתת להם להתקרר במשך 5 דקות.
1
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מיקסר לעמוד בכושר עם מצורף משוט להכות על מהירות נמוכה עד הסוכר משולב, על 30 שניות.להגדיל את המהירות בינונית גבוהה להכות עד התערובת היא אור בצבע, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.להחזיר את המיקסר למהירות בינונית גבוהה ולהוסיף את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את יוגורט 1/3 כוס בכל פעם עד שכל זה כבר הוסיף, ולאחר מכן להמשיך לערבב עד הציפוי משולב באופן שווה וקל במרקם, על 3 דקות. (חשוב מאוד כי היוגורט הוא בטמפרטורת החדר כאשר אתה מתחיל, או הציפוי יהיה לתפוס וליצור גושים.) כפור את הקאפקייקס מקורר ומפזרים אותם עם האגוזים. אם אתה לא מתכנן לאכול את העוגות בתוך 4 שעות, לקרר אותם עד ציפוי מתקשה, ואז אוהל רופף עם פלסטיק לעטוף עד 3 ימים. כדי לשרת, תן את הקאפקייקס לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 45 דקות כדי לקחת את הצינה לפני ההגשה.