עוגות קמח תירס עגבניות ובמיה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 58 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ארוגולה, אבקת אפייה, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו עוגות קמח תירס במיה, עוגות קמח תירס במיה עם מטבל יוגורט לימון כוסברה, ו מיני עוגות קמח תירס עם עגבניות ירושה להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
לטאטא יחד ביצה 1 1/2 כוסות מים; להוסיף תערובת קמח תירס, לטאטא עד חלקה.
לרסק שום כדי להפוך את הדבק. מערבבים במיה, jalapeo, ודבק שום לתערובת קמח תירס. (הבלילה תהיה עבה ותעבה עוד יותר כפי שהוא יושב, כך להוסיף מים, במידת הצורך.)
חום 1 כף. שמן במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני.
יוצקים 1 כף. הבלילה עבור כל עוגה למחבת, בעדינות לשטח לתוך עוגה 2 אינץ'. (לא overrowd העוגות במחבת.) לבשל 2 עד 3 דקות או עד צמרות מכוסים בועות. הסתובב ובשל 2 עד 3 דקות נוספות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. מתבלים במלח ופלפל כשרים. תתחמם בתנור 200. חזור על הנוהל עם הבלילה הנותרים ושמן.
מורחים כל עוגה עם כ 1 כפית. גבינת פימיאנטו. למעלה עם ארוגולה, עגבניות, בזיליקום, מלח ופלפל כשרים.