עוגות קרם לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות קרם לימון. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם ציפוי וניל מוקצף בטי, ציפוי חמאה קצפת בטי, קרם מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם קרם לימון אוריאו, עוגות זנגביל עם לימון קרם שנטילי, ו Cupcakes Crême Bruleé.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפינס בגודל רגיל. הפוך ואופה עוגת לערבב לפי ההוראות על תיבת עבור 24 עוגות. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
על ידי ספינינג איטי סוף ידית עגולה של כף עץ קדימה ואחורה, לעשות חריץ עמוק, 3/4 אינץ ' רחב במרכז של כל קאפקייק, לא ממש לתחתית (סוף להתנועע של כף ב cupcake כדי להפוך פתיחה גדולה מספיק).
בקערה קטנה, מערבבים מילוי מרכיבים. כפית לתוך שקית פלסטיק לאחסון מזון קטנה, שקית חותם.
חותכים 3/8 אינץ קצה את 1 בפינה של תיק. הכנס את קצה התיק לפתיחה בכל קאפקייק; לסחוט שקית למלא פתיחה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1 ציפוי קרם חמאה מיכל, קליפת לימון ומיץ לימון. עוגות פרוסט.
מפזרים כוכבים. החנות מכוסה באופן רופף.