עוגות ריזוטו עם ירקות מעורבים
המתכון עוגות ריזוטו עם ירקות מעורבים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 41 דקות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 46 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 1104 קלוריות. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מרק עוף, מלח כשר, מלח ופלפל כשר, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עוגות סרטן על ירקות מעורבים עם רוטב לימון, עוגות סרטן על ירקות מעורבים עם ויניגרט בוטנים, ו עוגות ריזוטו פטריות ממולאות בכבד ברווז, ירקות קטנים וכמהין לבנות.
הוראות
הערת קוק: לחץ כאן כדי לקבל את המתכון לריזוטו פונטינה עם עוף.
מערבבים את העירית לריזוטו המצונן. יוצרים 8 קציצות, תוך שימוש בכ-1/4 כוס ריזוטו לכל אחת. לחץ על חור במרכז כל קציצה וכאלה עם קוביית פונטינה; לטפוח ריזוטו סביב כל חור לכיסוי.
מניחים את פירורי הלחם בקערה רדודה. מחפרים קלות כל עוגת ריזוטו בפירורים, ופונים לציפוי אחיד.
מניחים על צלחת, מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 20 דקות.
מחממים כ-1/4 אינץ ' שמן במחבת טפלון בינונית על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את העוגות, 2 או 3 בכל פעם, עד להשחמה אחידה, בערך 1 1/2 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז; מתבלים במלח ופלפל.
שלב את הירוקים והשומר בקערה; מזלפים 2 כפות שמן זית ומיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. מחלקים את עוגות הריזוטו והסלט בין 4 צלחות.
הביאו את המרק ו -4 כוסות מים לרתיחה בסיר; להתחמם.
בינתיים ממיסים 4 כפות חמאה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל; מבשלים עד שקיפות, כ -4 דקות.
מוסיפים את האורז ואת טימין; מבשלים, תוך ערבוב, עד שהאורז מבריק, בערך 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים תוך ערבוב עד שהנוזל נספג.
מוסיפים 1 כפית מלח כשר. מצקת במרק החם, בערך 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד, ומאפשרת לספוג את כל הנוזלים לפני שמוסיפים עוד. ממשיכים עד שהאורז רק רך, 20 עד 25 דקות.
הסר את הטימין. מערבבים פנימה את הפרמיג ' אנו, 1 כף החמאה הנותרת, 1/2 כפית מלח כשר ופלפל לפי הטעם. מערבבים בעדינות את הפונטינה והעוף. שמרו כ -2 כוסות ריזוטו לעוגות ריזוטו. מחלקים את השאר בין קערות; למעלה עם פטרוזיליה ועוד פונטינה.