עוגות ריזוטו פונטינה עם עירית טרייה
עוגות ריזוטו פונטינה עם עירית טרייה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 332 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, חמאה, גבינת פרמזן נוספת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פונטינה ריזוטו עם עוף, כרישה, רדיקיו, פונטינה ריזוטו, ו ריזוטו עם אפונה באביב, חזיר, גבינת פונטינה.
הוראות
להביא 3 כוסות מרק להתבשל בסיר קטן. להפחית את החום נמוך מאוד; לכסות ולשמור על חם.
מחממים שמן זית בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מוסיפים בצל; sauté עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים אורז; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים יין ומערבבים עד לספיגה, כ-30 שניות.
מוסיפים מרק, 1/3 כוס בכל פעם, ומבשלים עד שהאורז הוא פשוט רך וריזוטו הוא שמנת, ומאפשר מרק להיספג לפני הוספת יותר, וערבוב לעתים קרובות, על 18 דקות.
מערבבים ב 6 כפות פרמזן וחמאה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מורחים ריזוטו במחבת 13x9x2 אינץ ' וקריר לחלוטין.
מערבבים 1/2 כוס panko, גבינת פונטינה, פטרוזיליה, עירית קצוצה, וחלמון ביצה 1 לריזוטו. צורה לתוך 1 1 1/4 אינץ ' כדורים; לשטח כדי 2 אינץ סיבובים. מסדרים על תבנית אפייה מעוטרת. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
מחממים תנור ל 121°. הגדר תבנית אפייה נוספת מעוטרת בתנור. מקציפים 2 ביצים בקערה רדודה להתמזג.
מניחים 1 כוס panko בקערה רדודה אחרת. טובלים עוגות ריזוטו לתוך ביצה מוכה, ואז לתוך פאנקו מעיל.
יוצקים מספיק שמן קנולה למחבת גדולה כדי מעיל תחתון; שמן חום על חום בינוני גבוה. עובד בקבוצות, עוגות ריזוטו מוקפצות עד פריך וחום, על 2 1/2 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה בתנור.
מגישים עוגות ריזוטו זרועים גבינה מעוטר עירית.
עוגות אלה חייבות ציפוי עדין, פריך שלהם panko, אשר יש מרקם גס יותר, קל יותר מאשר פירורי לחם יבשים רגילים.