עוגות שוקולד גרמניות הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 14 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סודה לאפייה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגות שוקולד גרמניות, עוגות שוקולד גרמניות, ו עוגות שוקולד גרמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות. מחבתות cupcake קו עם 14 או 15 ספינות נייר.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום במהירות בינונית גבוהה במשך 5 דקות, עד אור ורך. לגרד את הקערה. מנמיכים את המהירות למדיום, מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל ומערבבים היטב. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, שמנת חמוצה, וקפה. בקערה שלישית, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, ומלח. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את החמאה ותערובות קמח לסירוגין בשלישים, החל חלב חמאה וכלה בקמח. אל תגזים! מקפלים את הבלילה כמה פעמים עם מרית גומי כדי להיות בטוח שזה מעורב.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
סקופ הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס. (אני משתמש כדור גלידה 2 אינץ'.)
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
חצאי קרקרים של גרהם
5
אופים במרכז התנור במשך 20 עד 25 דקות, עד שקיסם יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות, להסיר מן המחבתות, ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להקציף את החלב התאדה, סוכר חום, חלמונים ביצה ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, במשך כ 15 דקות, עד מעובה מעט. אם התערובת נראית קצת מקושטת, להכות אותו במרץ עם מקצף. את החום, מערבבים בתמצית וניל, תמצית שקדים, קוקוס, שקדים, פקאן ומלח. אפשר להתקרר במשך כשעה. כפור את העוגות עם סכין או מרית מתכת קטנה.