עוגות שוקולד וקרמל אייריש קרים של ביילי
המתכון ביילי של שוקולד & קרמל אייריש קרם קאפקייקס יכול לספק את התשוקה האמריקאית בערך 45 דקות. יש קינוח זה 473 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. 19086 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם אבקת סוכר, תמצית vanillan, קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: שוקולד צ'יפ-אייריש קרים קאפקייקס W / Bailey' s Butterercream, "אייריש קרים קאפקייקס" של ביילי, ו קרם אירי קרמל ביילי תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 350°באמצעות קערת ערבוב גדולה, מוסיפים תערובת עוגה, ביצים, חמאה, ביילי של וחלב ומערבבים על נמוך עד בשילוב. ואז לערבב על גבוה במשך 2 דקות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות נייר מרופדות cupcake.
אופים במשך 20 דקות.מגניב לגמרי.
מניחים שוקולד קצוץ בקערה בינונית ומניחים בצד.באמצעות מחבת רוטב בינוני, קרם הצלפה חם קרמל מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד הקרמלים נמסו לחלוטין.
יוצקים קרם קרמל על שוקולד ומערבבים עד melted.In קערה גדולה ערבוב, קרם קיצור וניל במשך 2-4 דקות.
הוסף אבקת סוכר, כוס אחת בכל פעם
שלב ביילי של עם קרם במדידת כוס האטה להוסיף לתערובת סוכר, באמצעות יותר שמנת עקביות שמנת, להשתמש פחות חלב עבור עקביות נוקשה.באמצעות סכין חדה, לחתוך קטע בצורת קונוס של הקאפקייקס ולהניח אותו בצד הגדרה ליד כל קאפקייק.מלאו את חורי הקאפקייקס עם גנאש, והניחו את העוגה על החור.קאפקייקס מעולים עם קרם חמאה.
מקשטים עם נשאר גנאש וסירופ קרמל.