קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות50
ציון בריאות4
מגזין

עוגות שוקולד ללא גלוטן-הל עם קרם חמאה שוקולד, קיני ציפור סוכר טווה וביצי ציפורים מצופות בתכשיט

עוגות שוקולד ללא גלוטן-הל עם קרם חמאה שוקולד, קיני ציפור סוכר טווה וביצי ציפורים מצופות בתכשיט
המתכון ללא גלוטן שוקולד-הל קאפקייקס עם קרם חמאה שוקולד, טווה קנים של ציפור סוכר וביצים של ציפור משובצות תכשיט יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 446 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, סודה לשתייה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו קיני ציפורים III, קיני ציפורים, ו קני ציפורים מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מקצף גדול עם 1 אינץ ' הוסר מקצה עם חותכי תיל.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מחממים תנור ל 325 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס מיני עם 48 ספינות קאפקייקס מיני.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
ממיסים את השוקולד במים הרותחים. בקערת ערבוב קטנה, לנצח את החלבונים ביצה עד מוקצף נוקשה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ומכים עד נוקשה אבל לא יבש. תניח בצד. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה עם הנותרים 1 1/2 כוסות סוכר וניל במהירות בינונית עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את החלמונים ומכים היטב. תערובת בשוקולד המומס. מנפים יחד את קמח האורז, קורנפלור, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה. החלופי הוספת תערובת הקמח ואת החמאה לתערובת השוקולד, פועם לאחר כל תוספת עד חלקה. מקפלים את השוקולד-הל Ganache. מקפלים בלבנים מוכים. ממלאים את ספינות הקאפקייקס באמצע הדרך ואופים במשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
כדי להרכיב: כאשר הקאפקייקס מגניב למגע, להכין שקית מאפה מצויד קצה עגול גדול. למלא את התיק עם קרם חמאה שוקולד צינור את צמרות של כל קאפקייק מיני, שמירה על הדובדבן בפרופיל נמוך. לנקות את החלק העליון של העוגות עם אבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מניחים קן של ציפור סוכר סובב על גבי כל עוגה. בזהירות לקלף את הביצה של ציפור משובצת תכשיט את מחצלת סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
8
מניחים ביצה בתוך כל קן.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
9
לרסק את הל במטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
10
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה. להביא את השמנת והל רק כדי להתבשל על חום בינוני גבוה; לשפוך את התערובת על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
בואו לעמוד, בלי לערבב, עד מגניב. החל מהמרכז ופועל החוצה, מערבבים את השוקולד המומס לתוך הקרם עד שהתערובת משולבת וחלקה (אל תערבבו יתר על המידה).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12
בקערה בינונית, לנצח את החמאה עד שמנת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
מוסיפים את השוקולד המותך ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
14
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים במשך 3 דקות. בהדרגה מוסיפים את הסוכר ומכים עד שמנת ועקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
15
Secure כף עץ ארוכה מטופלים תחת קרש חיתוך כבד על קצה הדלפק, עם הידית פונה החוצה ומשתרע מעבר לקצה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
16
מניחים עיתון על הרצפה ישירות מתחת ללוח החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
17
בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה, לשלב את הסוכר וסירופ תירס ומערבבים עד הסוכר מומס. תפסיק לערבב. קליפ מדחום ממתקים לצד המחבת. מבשלים עד התערובת הופכת ענבר חיוור ו רושם 340 מעלות F (שלב סדק קשה) על מדחום הממתקים. טובלים את מקציף מוכן לתוך הקרמל. מחזיק את הלוח כ 2 מטרים מעל ידית הכף, להניף את הקרמל קדימה ואחורה כמו מטוטלת בקשתות ארוכות, המאפשר את הגדילים ליפול חוטים מעל הידית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
בואו לעמוד עד מוכן לשימוש. בעדינות לאסוף את החוטים לתוך כדור, בעיצוב קנים עם האצבעות שלך, על 1 אינץ ' בקוטר.
19
מחממים את השוקולד הלבן על דוד כפול עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20
הסר מהחום. כאשר השוקולד מתחיל להתקרר, להעביר אותו שקית מאפה ולקשור את החלק העליון של התיק באמצעות עניבה טוויסט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
21
קו תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
22
חותכים פרוסה קטנה מקצה שקית המאפה (אם השוקולד נגמר במהירות לתת לו לשבת עוד קצת). צייר ביצה סגלגלה לא יותר מ 1/4 אינץ'. ברגע שאתה מצייר את הצורה, מפזרים אותו עם מבחר של סוכר גביש, שכבות אותם על גבי וליד אחד אחר. (להקל על ידי הצבת הסוכרים לתוך ramekins קטן, כך שאתה יכול בקלות להגיע לצבע הרצוי.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
23
מניחים את הביצים במקרר להגדיר במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשוקולד מריר קצוץ (מומלץ: Callebaut)שוקולד מריר קצוץ (מומלץ: Callebaut)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר (מומלץ: Callebaut)שוקולד מריר (מומלץ: Callebaut)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)11 קילו קישואים,תרמילי הל, כתושתרמילי הל, כתוש454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לבן דפוס שוקולדשוקולד לבן דפוס שוקולד8876 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר של ממתקים, מנופהסוכר של ממתקים, מנופה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן2(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס6חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח אורז (מומלץ: הטחנה האדומה של בוב)קמח אורז (מומלץ: הטחנה האדומה של בוב)1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשוקולד מריר למחצה, נמס ומקורר לפושרשוקולד מריר למחצה, נמס ומקורר לפושר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר superfine, מחולקסוכר superfine, מחולק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(6 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(6 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס50ריבס, קצוץ טרי או קפואמגוון סוכרי קריסטל צבועים בירקותמגוון סוכרי קריסטל צבועים בירקות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים