עוגות שוקולד מקסיקניות
המתכון עוגות שוקולד מקסיקניות מוכן בערך 2 שעות ו 15 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שמן צמחי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות שוקולד מותכות מקסיקניות, עוגות חתונה מקסיקניות שוקולד, ו מקסיקני" חם " שוקולד מותכת עוגות לבה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה שני 8-in. מחבתות עוגה עגולות. תחתית קו עם חתך נייר שעווה כדי להתאים. נייר חמאה, ואז מחבתות אבק עם 1/2 כף. קקאו.
להקציף הנותרים 1 כוס קקאו, הקמח, סוכרים, קינמון, סודה, קאיין, ומלח בקערה להתמזג.
מוסיפים חלב, שמנים, ביצים, חומץ ווניל; מקציפים עד חלקה.
יוצקים לתוך מחבתות, חלוקת הבלילה באופן שווה.
אופים עד שקיסם מוכנס בכל עוגה יוצא נקי, כ 45 דקות.
עוגות מגניבות במחבתות במשך 10 דקות. לשחרר עוגות מחבתות עם מרית מתכת. להפוך כל עוגה על צלחת. זרוק נייר שעווה. הפוך עוגות על מדפים מגניב לחלוטין. לנפות אבקת סוכר מעל סטנסילים על עוגות.
הפוך קדימה: עד 1 יום, מכוסה; העליון עם אבקת סוכר לאחר הסרת עטיפה.