עוגות שוקולד צ'וקבלוק עם אגוזי מקדמיה חמים גו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שוקולד Chockablock עם אגוזי מקדמיה חמים גו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 393 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קוקוס, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 12 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שוקולד חם & עוגות אגוז מקדמיה, עוגות שוקולד חמות, ו עוגות שוקולד חמות עם פירות יער (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת סדין גדולה עם צדדים, על 13 על ידי 17 אינץ קלף או נייר שעווה 2 אינץ ' (כ) ביסקוויט עגול או חותך עוגיות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. משמנים את תבנית הסדין ומשרטטים את התחתית והצדדים בנייר קלף או בשעווה.
לנפות יחד 3 כוסות סוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
העברה למיקסר מצויד מצורף whisk (או להשתמש במערבל יד) להתמזג בקצרה.
לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמן, ותמצית וניל בקערה בינונית.
מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בהדרגה להוסיף את המים החמים, ערבוב במהירות נמוכה רק עד בשילוב. הבלילה תהיה די דקה.
אופים עד שבוחן מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי (כמה פירורים בסדר) והמרכז מרגיש מוצק למגע, 25 עד 30 דקות.
בואו להתקרר במחבת. צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לחתוך את העוגה.
יוצקים את 1 1/4 כוסות סוכר למרכז סיר עמוק. בזהירות לשפוך את המים סביב קירות המחבת, מנסה לא להתיז סוכר על הקירות. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע פעמיים דרך מרכז הסוכר, מה שהופך את הצלב, כדי להרטיב אותו. מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים בלי לערבב, מערבלים את המחבת מדי פעם אפילו את הצבע, עד קרמל בינוני בצבע, 5 עד 10 דקות. מיד לכבות את החום ולהשתמש כף עץ לאט בזהירות לערבב את הקרם (זה יהיה בועה למעלה עשוי להתיז). מערבבים במקדמיה וקוקוס. תניח בצד.
כאשר מוכן לשרת, לחתוך סיבובים של העוגה הצוננת עם ביסקוויט או חותך עוגיות, 2 עד 3 אינץ ' בקוטר. אם העוגה נראית דבק, לטבול חותך שלך אבקת קקאו בין חתכים.
אם הרוטב התקרר, לחמם אותו מחדש על חום נמוך (או במיקרוגל) עד שהתרכך.
מניחים עוגה על כל צלחת, וטפטוף עם רוטב קרמל.
מניחים סיבוב נוסף של עוגה על גבי טפטוף קל עם רוטב קרמל יותר.