קושימומחה
מוכן ב1 ש, 12 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

עוגות שוקולד צ'וקבלוק עם אגוזי מקדמיה חמים גו

עוגות שוקולד צ'וקבלוק עם אגוזי מקדמיה חמים גו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שוקולד Chockablock עם אגוזי מקדמיה חמים גו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 393 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קוקוס, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 12 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שוקולד חם & עוגות אגוז מקדמיה, עוגות שוקולד חמות, ו עוגות שוקולד חמות עם פירות יער (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת סדין גדולה עם צדדים, על 13 על ידי 17 אינץ קלף או נייר שעווה 2 אינץ ' (כ) ביסקוויט עגול או חותך עוגיות
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
מחבתמחבת
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. משמנים את תבנית הסדין ומשרטטים את התחתית והצדדים בנייר קלף או בשעווה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
לנפות יחד 3 כוסות סוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
4
העברה למיקסר מצויד מצורף whisk (או להשתמש במערבל יד) להתמזג בקצרה.
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
5
לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמן, ותמצית וניל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ביצהביצה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בהדרגה להוסיף את המים החמים, ערבוב במהירות נמוכה רק עד בשילוב. הבלילה תהיה די דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
7
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים עד שבוחן מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי (כמה פירורים בסדר) והמרכז מרגיש מוצק למגע, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו להתקרר במחבת. צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לחתוך את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
יוצקים את 1 1/4 כוסות סוכר למרכז סיר עמוק. בזהירות לשפוך את המים סביב קירות המחבת, מנסה לא להתיז סוכר על הקירות. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע פעמיים דרך מרכז הסוכר, מה שהופך את הצלב, כדי להרטיב אותו. מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים בלי לערבב, מערבלים את המחבת מדי פעם אפילו את הצבע, עד קרמל בינוני בצבע, 5 עד 10 דקות. מיד לכבות את החום ולהשתמש כף עץ לאט בזהירות לערבב את הקרם (זה יהיה בועה למעלה עשוי להתיז). מערבבים במקדמיה וקוקוס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
קרמלקרמל
קוקוסקוקוס
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
כאשר מוכן לשרת, לחתוך סיבובים של העוגה הצוננת עם ביסקוויט או חותך עוגיות, 2 עד 3 אינץ ' בקוטר. אם העוגה נראית דבק, לטבול חותך שלך אבקת קקאו בין חתכים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ביסקוויטיםביסקוויטים
עוגיותעוגיות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
3
אם הרוטב התקרר, לחמם אותו מחדש על חום נמוך (או במיקרוגל) עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
4
מניחים עוגה על כל צלחת, וטפטוף עם רוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
5
מניחים סיבוב נוסף של עוגה על גבי טפטוף קל עם רוטב קרמל יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל