עוגות שיבולת שועל דלעת
אם $1.78 למנה נופל בתקציב שלך, עוגות שיבולת שועל דלעת עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. לכי לחנות ותקני אגוזי פקאן, תאריכים, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו זנגביל שיבולת שועל מיני עוגות Bundt-שיבולת שועל s, וידוי # 89: אני במסע דלעת ... עוגיות שיבולת שועל דלעת, ו אומגה Boost עוגת דלעת שיבולת שועל עם קרם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המים ואת התאריכים בבלנדר תערובת עד התאריכים הם קצוצים דק.
מוסיפים את הדלעת, התבלינים, המלח וזרעי הפשתן ומערבבים עד לשילוב טוב.
מחממים סיר גדול וטוסט שיבולת השועל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, 1-2 דקות. בזהירות להוסיף את תערובת דלעת, עומד בחזרה במקרה זה מתפזר, ולאחר מכן את חלב קוקוס. מערבבים היטב, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 30 דקות או עד עבה ולעיס. קו צלחת אפייה 11×7 אינץ ' עם נייר קלף או תרסיס עם תרסיס שאינו מקל.
מורחים את שיבולת השועל בצלחת, מחליקים את החלק העליון. להתקרר על הדלפק במשך שעה ולאחר מכן לקרר עד צונן לחלוטין, לפחות שעה. להפוך על קרש חיתוך לחתוך לתוך 16 משולשים או מלבנים. לרסס מחבת גדולה לא מקל עם ציפוי אור של ספריי בישול וחום על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי מעוגות שיבולת השועל ומבשלים בכל צד עד להשחמה קלה, 2-3 דקות לכל צד.
הסר לתנור חם וחזור עם עוגות שנותרו. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
מניחים שתי עוגות על כל צלחת קינוח. למעלה עם תפוח חם-פקאן קומפוט, להלן.