קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

עוגות שיבולת שועל דלעת

עוגות שיבולת שועל דלעת
אם $1.78 למנה נופל בתקציב שלך, עוגות שיבולת שועל דלעת עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. לכי לחנות ותקני אגוזי פקאן, תאריכים, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו זנגביל שיבולת שועל מיני עוגות Bundt-שיבולת שועל s, וידוי # 89: אני במסע דלעת ... עוגיות שיבולת שועל דלעת, ו אומגה Boost עוגת דלעת שיבולת שועל עם קרם דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המים ואת התאריכים בבלנדר תערובת עד התאריכים הם קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את הדלעת, התבלינים, המלח וזרעי הפשתן ומערבבים עד לשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתןזרעי פשתן
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים סיר גדול וטוסט שיבולת השועל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, 1-2 דקות. בזהירות להוסיף את תערובת דלעת, עומד בחזרה במקרה זה מתפזר, ולאחר מכן את חלב קוקוס. מערבבים היטב, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 30 דקות או עד עבה ולעיס. קו צלחת אפייה 11×7 אינץ ' עם נייר קלף או תרסיס עם תרסיס שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מורחים את שיבולת השועל בצלחת, מחליקים את החלק העליון. להתקרר על הדלפק במשך שעה ולאחר מכן לקרר עד צונן לחלוטין, לפחות שעה. להפוך על קרש חיתוך לחתוך לתוך 16 משולשים או מלבנים. לרסס מחבת גדולה לא מקל עם ציפוי אור של ספריי בישול וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים חצי מעוגות שיבולת השועל ומבשלים בכל צד עד להשחמה קלה, 2-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
6
הסר לתנור חם וחזור עם עוגות שנותרו. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים שתי עוגות על כל צלחת קינוח. למעלה עם תפוח חם-פקאן קומפוט, להלן.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל