עוגות שרבוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שרבוט. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1358 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את שמן צמחי, ציפוי וניל מוקצף, תערובת עוגה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: עוגיות הדר שרבוט, עוגיות ארנב שרבוט, ו כריכי שרבוט אגי.
הוראות
מחממים תנור לפי הוראות התיבה. הפוך את הבלילה עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וחלבונים ביצה. מלא 4 מיני (4 אינץ') מחבתות springform חצי מלא עם הבלילה עוגה.
אופים כ 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין מחבתות על מתלה קירור, כ 45 דקות.
הסר עוגות מקורר מחבתות; מניחים כל על לוח עוגה.
מניחים רצועות נייר קלף בישול מתחת לקצוות של עוגות. עם מרית הדובדבן, להפיץ ציפוי על עוגות, מה שהופך אותו חלק ככל האפשר.
מניחים עוגות במקפיא להגדיר.
בינתיים, במקום פונדנט על משטח עבודה נקי. השתמש אבקת סוכר אם פונדנט מתחיל להיצמד אל פני השטח. עם מערוך, פונדנט רול בעובי 1/4 אינץ'. אין לגלגל פונדנט רזה מדי או שזה יהיה לפצח כאשר עוגות הם התאספו.
הפוך מחבת עוגה מעל מגולגל פונדנט כדי לבדוק את גודל.
חיתוך פונדנט 1 אינץ ' גדול יותר קוטר העוגה כדי להבטיח אותו וילונות כראוי.
הסר עוגות מהמקפיא. בזהירות לעטוף 1 פונדנט עגול על כל עוגה, להחליק אותו עם הידיים ועיצוב אותו לעוגה. באמצעות סכין חיתוך חדה, לקצץ את פונדנט עודף.
הסר והשלך נייר קלף ממתחת לכל עוגה. להחזיר עוגות למקפיא להגדיר.
באמצעות סמנים אכילים, לצייר על עוגות לפי הצורך.