עוגות תה לימון לחות
מתכון זה משמש 102. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 80 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר ממתקים, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 7%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: עוגת שיפון לימון לחה, גרהם לח לימון ברים, ו עוף עשב לימון לח.
הוראות
בקערה גדולה שמנת את החמאה, גבינת השמנת והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה את מיץ הלימון, התמציות וקליפת הלימון.
מוסיפים קמח; מקציפים רק עד לחות.
ממלאים כוסות מאפינס מיניאטוריות משומנות מלאות בשני שליש.
אופים בחום של 325 אטומים למשך 10-15 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים לצינון מלא.
בקערה קטנה שלבו מרכיבי זיגוג. טובלים צמרות עוגות בזיגוג; מניחים על נייר שעווה לייבוש.