קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 23 דק.
מנות24
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות תה נמר: לס טיגריס

עוגות תה נמר: לס טיגריס
עוגות תה נמר: לס טיגריס לוקח סביב 2 שעות ו 23 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 24. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, קמח, חלבונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 13%. מתכונים דומים: תה נמר, נמרים (מולים ממולאים ספרדית), ו עוגות תה תפוחים.

הוראות

1
מקם את המתלים כדי לחלק את התנור לשליש וחמם את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. (יש מספיק בלילה להכין 48 עוגות בתבניות עם קיבולת של 2 כפות או 16 עוגות בתבניות מאפינס סטנדרטיות המחזיקות 1/3 כוס.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עובדים בקערת ערבוב בינונית עם מטרפה, מקציפים את החלבונים רק כדי לפרק אותם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את השקדים הטחונים, הסוכר, הקמח וסירופ התירס ומערבבים עד שהבלילה חלקה. (אם תרצו, תוכלו לכסות את הקערה היטב בניילון ולהכניס למקרר למשך הלילה.)
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מכניסים את החמאה לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מסירים את החמאה מהאש ומערבבים אותה לבלילה. כשהבלילה כבר לא חמה מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
כף כ -1 כף בלילה לכל תבנית מאפינס. (אם אתה משתמש בתבניות בגודל רגיל, השתמש בכ -3 כפות בלילה לכל תבנית מאפינס.)
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
7
אופים את העוגות במשך 15 עד 18 דקות, או עד שהן נפוחות וזהובות; סכין המוחדרת במרכז העוגות אמורה לצאת נקייה. אפשר עוגות להתקרר במשך 2 או 3 דקות, ולאחר מכן להפוך אותם על המדפים כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
כשהעוגות קרירות, אפשר להוסיף עליהן גנאש, אם תרצו.
9
שמים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום. הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
יוצקים את השמנת על השוקולד, נותנים לנוח 30 שניות, ואז מערבבים בעדינות את השמנת לשוקולד בעזרת מטרפה קטנה. (מערבבים, אל תכה - אתה לא רוצה להכות אוויר לתוך הגנאש.) הגנאש מוכן כעת לשימוש כמטבל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
הניחו את עוגות הנמר הפוכות על מתלה קירור. (כדי להגן על הדלפק שלך, הניח דף קלף או נייר כסף מתחת למתלה.) בזה אחר זה טובלים את תחתית העוגות בגנאש, מזגגים אותן בגנאש עד לנקודת חצי הדרך בערך. מחזירים את העוגות למעמד כדי להגדיר כ 1 שעה בטמפרטורת החדר או 15 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
שמירה: הנמרים יישמרו במיכל מכוסה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, אם כי הנמרים עם גנאש נאכלים בצורה הטובה ביותר ביום הכנתם. ארוז אטום, עוגות נמר יכול להיות קפוא עד 1 חודש.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "