עוגות תות אמיתיות הן מתכון אמריקאי שמגיש 12. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך קמח, גבינת שמנת, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגות שוקולד אמיתיות, לימונדה תות אמיתי, ו גלידת תות אמיתית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). תרסיס כוסות cupcake עם ספריי בישול, או קו עם ספינות cupcake.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים 8 תותים לתוך בלנדר, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את מחית דרך מסננת כדי להסיר זרעים. פירה צריך להיות שווה בערך 3/4 כוס. תניח את המחית בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
בקערה גדולה, להכות יחד את הביצים, סוכר לבן, שמן צמחי, 1/2 כפית תמצית וניל, גרידת לימון, פירה תות עד בשילוב טוב. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, מלח, תערובת פודינג וניל( עבור cupcake moister), וצבע מאכל אדום כדי להגיע לגוון הרצוי של ורוד. כפית את הבלילה לתוך כוסות הקאפקייקס מוכן, ממלא כל אחד על 2/3 מלא.
מרכיבים שתצטרך
חבילת ג'לטין תותים
צבע מזון אדום
מחית תות
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כוס נשיקות הרשי
כסף ללא נעליים
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקאפקייקס עלו וקיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייקס יוצא נקי, כ -23 דקות. אפשר לעוגות להתקרר לפחות 10 דקות לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
כדי להכין ציפוי, מקציפים גבינת שמנת וחמאה יחד בקערת ערבוב עם מיקסר חשמלי עד חלקה, ומערבבים בסוכר של קונדיטוריה ותמצית וניל 1/2 כפית כדי להפוך את הדובדבן ללא גוש. כפור כל קאפקייק עם כ 2 כפות של הדובדבן, ומעל כל קאפקייק עם פרוסת תות.