עוגות תינוק טירמיסו של שריל
המתכון של שריל טירמיסו עוגות התינוק יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך סביב 57 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 6903 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 684 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו ממתקים' סוכר, ממתקים' סוכר, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו טירמיס בייבי?, המעדן של שריל החצופה!, ו גבינה בגריל של שריל עם אגס אסיאתי (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגת השיפון: חממו את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.מרססים נייר אפייה בתרסיס בישול ללא מקל ומרפדים בנייר אפייה.
מנפים יחד את הקמח ואבקת האפייה לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים 1 כוס סוכר והמלח ומקציפים לשילוב.
בקערת ערבוב נפרדת מקציפים יחד את השמן, החלמונים, 1/3 כוס המים, תמצית השקדים וגרידת הלימון. הפוך היטב באמצע הקמח, מוסיפים את התערובת הרטובה, ולאחר מכן לטאטא במהירות עד חלקה מאוד, על 1 דקה.
מניחים את החלבונים בקערת ערבוב גדולה. בעזרת מערבל המצויד בקובץ מצורף להקציף מקציפים במהירות בינונית עד שנוצר קצף.
מוסיפים את קרם האבנית ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מוסיפים לאט את 3 כפות הסוכר הנותרות ומקציפים במהירות בינונית עד שהלבנים מחזיקים פסגות יציבות ומבריקות.
בעזרת מרית גומי גורפים כ -1 / 3 מהלבנים על הבלילה ומקפלים פנימה בעדינות כדי להבהיר את הבלילה. מקפלים בעדינות את הלבנים שנותרו רק עד לאיחוד.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה, מחליקים את החלק העליון בעזרת מרית אופסט.
אופים עד שהם מוגדרים למגע, 20 עד 30 דקות.
לסירופ הקפה: בסיר מוסיפים את הקפה והסוכר המבושלים ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה ומניחים להתקרר.
מניחים את גבינת השמנת, השמנת הכבדה, סוכר הקונדיטור ותמצית הווניל בקערת ערבוב גדולה.
לקצפת: בקערת ערבוב מקציפים יחד את השמנת והסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
גזרו עוגות בודדות עם סיבובי חותך עוגיות גדולים בגודל 3 אינץ'.
מברישים כל שכבת עוגה בסירופ קפה. עורמים 2 עד 3 עוגות זו על גבי זו וממלאים טירמיסו בין כל אחת מהשכבות.
מקשטים באבק של אבקת קקאו לא ממותקת ואבק אבקת סוכר, שבבי שוקולד מגורדים או שוקולד צ ' יפס, והקצפת הממותקת.