המתכון של שריל טירמיסו עוגות התינוק יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך סביב 57 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 6903 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 684 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו ממתקים' סוכר, ממתקים' סוכר, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו טירמיס בייבי?, המעדן של שריל החצופה!, ו גבינה בגריל של שריל עם אגס אסיאתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגת השיפון: חממו את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.מרססים נייר אפייה בתרסיס בישול ללא מקל ומרפדים בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בקערת ערבוב נפרדת מקציפים יחד את השמן, החלמונים, 1/3 כוס המים, תמצית השקדים וגרידת הלימון. הפוך היטב באמצע הקמח, מוסיפים את התערובת הרטובה, ולאחר מכן לטאטא במהירות עד חלקה מאוד, על 1 דקה.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים את החלבונים בקערת ערבוב גדולה. בעזרת מערבל המצויד בקובץ מצורף להקציף מקציפים במהירות בינונית עד שנוצר קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את קרם האבנית ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מוסיפים לאט את 3 כפות הסוכר הנותרות ומקציפים במהירות בינונית עד שהלבנים מחזיקים פסגות יציבות ומבריקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
מיץ לימון, אופציונלי
7
בעזרת מרית גומי גורפים כ -1 / 3 מהלבנים על הבלילה ומקפלים פנימה בעדינות כדי להבהיר את הבלילה. מקפלים בעדינות את הלבנים שנותרו רק עד לאיחוד.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה, מחליקים את החלק העליון בעזרת מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים עד שהם מוגדרים למגע, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
לסירופ הקפה: בסיר מוסיפים את הקפה והסוכר המבושלים ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה ומניחים להתקרר.