תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוגות תירס עוף מעושן. מנה אחת מכילה 1281 קלוריות, 115 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ותרימו קמח תירס, שמן קנולה, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו עוגות תירס עם עוף מעושן, עוף ברביקיו מעושן, בייקון & מטבל תירס, ו פטה, תירס & סלט עוף עם רוטב עגבניות מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות מזלג או האצבעות שלך, לגרוס את בשר העוף, להשליך את העור והעצמות. בקערה בינונית, לשלב את הבשר, צ ' יפוטלה, מיץ ליים, 1/4 כפית מלח, בצל, עגבניות, כוסברה; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, פלפל, והמלח הנותר. מערבבים את הביצים וריקוטה עד לא גושים להישאר. מקפלים את התירס.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. לכל עוגת תירס, כפית על 1/4 כוס הבלילה על המחבת ומבשלים עד חום זהוב ולהגדיר בצד אחד, 2 עד 3 דקות. באמצעות מרית, להפוך את העוגות לבשל 1 דקה יותר. מחלקים את העוגות בין צלחות בודדות העליון עם תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מגישים עם שמנת חמוצה, אם תרצה. טיפ: להנמיך את החום בצלחת זו על ידי הפחתת צ ' יפוטלה קצוצה בחצי או להפיל אותו לחלוטין באמצעות רק 1 כף של רוטב adobo.