קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגות תנור הולנדיות

עוגות תנור הולנדיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל הולנדית Hoecakes תנור. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לכם אבקת אפייה, שמן צמחי, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו התנור ההולנדי מהות ' ורן, בקר בתנור הולנדי, ו צלי בתנור הולנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את קמח התירס, אבקת אפייה, מלח, ביצה ומים לקערה ומערבבים לשלב. לאחר מעורבב, מערבבים את התירס. התערובת צריכה להיות עקביות של בלילת פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מברשת את המכסה או מחבת עם שמן צמחי עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים מספיק הבלילה על המכסה או מחבת כדי ליצור סיבוב 4 אינץ', כ 2 כפות. בהתאם לגודל של מחבת או מכסה, אתה יכול לבשל יותר מ 1 עוגה בכל פעם. מבשלים עד חום משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים מיד או מעבירים לתנור חם (200 מעלות F) עד שכל העוגות מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני או להכין פחם לבישול בחוץ על ידי חימום גחלים במתנע ארובה עד חם ואפר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים מחבת ברזל יצוק או מחבת מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מברשת עם שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3
יוצקים מספיק הבלילה על המחבת או מחבת כדי ליצור סיבוב 4 אינץ', כ 2 כפות. בהתאם לגודל של מחבת או מחבת שלך, אתה יכול לבשל יותר מ 1 עוגה בכל פעם. מבשלים עד חום משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים מיד או מעבירים לתנור חם (200 מעלות F) עד שכל העוגות מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
גחלים: באמצעות תנור הולנדי עם רגליים, להפוך את התנור הפוך.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים 22 גחלים חמים ואפר בתחתית התנור ההפוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הנח את המכסה הפוך על גבי רגלי התנור ההולנדיות ועל הגחלים ולאפשר לחמם במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם