עוגות תנור הולנדיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל הולנדית Hoecakes תנור. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לכם אבקת אפייה, שמן צמחי, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו התנור ההולנדי מהות ' ורן, בקר בתנור הולנדי, ו צלי בתנור הולנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את קמח התירס, אבקת אפייה, מלח, ביצה ומים לקערה ומערבבים לשלב. לאחר מעורבב, מערבבים את התירס. התערובת צריכה להיות עקביות של בלילת פנקייק.
מברשת את המכסה או מחבת עם שמן צמחי עד מנצנץ.
יוצקים מספיק הבלילה על המכסה או מחבת כדי ליצור סיבוב 4 אינץ', כ 2 כפות. בהתאם לגודל של מחבת או מכסה, אתה יכול לבשל יותר מ 1 עוגה בכל פעם. מבשלים עד חום משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מגישים מיד או מעבירים לתנור חם (200 מעלות F) עד שכל העוגות מוכנות.
מניחים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני או להכין פחם לבישול בחוץ על ידי חימום גחלים במתנע ארובה עד חם ואפר.
מניחים מחבת ברזל יצוק או מחבת מעל חום בינוני.
מברשת עם שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
יוצקים מספיק הבלילה על המחבת או מחבת כדי ליצור סיבוב 4 אינץ', כ 2 כפות. בהתאם לגודל של מחבת או מחבת שלך, אתה יכול לבשל יותר מ 1 עוגה בכל פעם. מבשלים עד חום משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מגישים מיד או מעבירים לתנור חם (200 מעלות F) עד שכל העוגות מוכנות.
גחלים: באמצעות תנור הולנדי עם רגליים, להפוך את התנור הפוך.
מניחים 22 גחלים חמים ואפר בתחתית התנור ההפוך.
הנח את המכסה הפוך על גבי רגלי התנור ההולנדיות ועל הגחלים ולאפשר לחמם במשך 10 דקות.