עוגות תפוחי אדמה אפויות הודו מתובל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 5 מנות. זה מנות ראשונות יש 227 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי חרדל, שמן canolan, קורטוב של פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 34%. נסו צ'יפס הודי בטטה אפוי מתובל עם קארי איולי, עוגות דגים מתובלות בהודו, ו עוגות ירקות מתובל הודי עם חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חום 1 כפית שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף חרדל זרעי כמון למחבת; לבשל 2 דקות או עד זרעי חרדל פופ, ערבוב כל הזמן.
שלב תפוחי אדמה, תערובת תבלינים, פטרוזיליה, 2 כפות שמן, כורכום, ופלפלים בקערה גדולה. מחלקים את התערובת באופן שווה לתוך 10 (1/3 כוס) חלקים; מניחים על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. לשטח עד עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
כורכום
1/4 כוס שומן חזיר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
אופים ב 400 במשך 16 דקות או עד הזהב. הפוך; אופים 5 דקות נוספות.