עוגות תפוחי אדמה אפויות הודו-מתובל
עוגות תפוחי אדמה אפויות הודו מתובל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 5 מנות. זה מנות ראשונות יש 227 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי חרדל, שמן canolan, קורטוב של פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 34%. נסו צ'יפס הודי בטטה אפוי מתובל עם קארי איולי, עוגות דגים מתובלות בהודו, ו עוגות ירקות מתובל הודי עם חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיף חרדל זרעי כמון למחבת; לבשל 2 דקות או עד זרעי חרדל פופ, ערבוב כל הזמן.
מניחים תערובת תבלינים ומלח במכתש; לרסק זרעים עם עלי. תניח בצד.
בעדינות לסחוט תפוחי אדמה כדי להסיר לחות עודפת.
שלב תפוחי אדמה, תערובת תבלינים, פטרוזיליה, 2 כפות שמן, כורכום, ופלפלים בקערה גדולה. מחלקים את התערובת באופן שווה לתוך 10 (1/3 כוס) חלקים; מניחים על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. לשטח עד עובי 1/2 אינץ'.
אופים ב 400 במשך 16 דקות או עד הזהב. הפוך; אופים 5 דקות נוספות.