קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

עוגות תפוחי אדמה אקוודור עם רוטב בוטנים

עוגות תפוחי אדמה אקוודור עם רוטב בוטנים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל עוגות תפוחי אדמה אקוודור עם רוטב בוטנים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 534 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, חמאת בוטנים פריכה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו עוגות בקלה תפוחי אדמה W / רוטב יוגורט לימון, עוגות תפוחי אדמה תרד עם רוטב עגבניות קלוי, ו עוגות תפוחי אדמה מתובלות ברוטב עגבניות ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. מכסים תפוחי אדמה במים קרים בסיר בינוני, ולאחר מכן מערבבים 1 כפית מלח ומבשלים עד רך מאוד, כ 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לבשל שום 1/3 כוס בצל ירוק 2 כפות שמן annatto בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 2 דקות. מערבבים כמון ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
AnnattoAnnatto
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה חשופה, ואז מסירים מחום ומערבבים בחמאת בוטנים עד לשלב היטב. לשמור על רוטב בוטנים חם, מכוסה, את החום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
רוטב בוטניםרוטב בוטנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
מסננים תפוחי אדמה, ואז מועכים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לבשל נשאר 1/2 בצל ירוק כוס עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ב 2 כפות שמן annatto בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב, עד בצל ירוק מתרככים, ואז מערבבים לתוך תפוחי אדמה יחד עם גבינה. צור תערובת תפוחי אדמה לתוך 8 כדורים ולשטח כל אחד לתוך פטי 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
AnnattoAnnatto
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
חום 1 כף שמן annatto ב מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם, ואז מטגנים עוגות 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, עד crusty, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף את כף הנותרים שמן annatto עבור אצווה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
דַק-דַק-
9
לחמם בעדינות רוטב בוטנים, דילול עקביות שמנת עם קצת מים במידת הצורך. רוטב העונה עם מלח ומגישים עם עוגות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בוטניםרוטב בוטנים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק