עוגות תפוחי אדמה אקוודור עם רוטב בוטנים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל עוגות תפוחי אדמה אקוודור עם רוטב בוטנים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 534 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, חמאת בוטנים פריכה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו עוגות בקלה תפוחי אדמה W / רוטב יוגורט לימון, עוגות תפוחי אדמה תרד עם רוטב עגבניות קלוי, ו עוגות תפוחי אדמה מתובלות ברוטב עגבניות ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. מכסים תפוחי אדמה במים קרים בסיר בינוני, ולאחר מכן מערבבים 1 כפית מלח ומבשלים עד רך מאוד, כ 18 דקות.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לבשל שום 1/3 כוס בצל ירוק 2 כפות שמן annatto בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 2 דקות. מערבבים כמון ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה חשופה, ואז מסירים מחום ומערבבים בחמאת בוטנים עד לשלב היטב. לשמור על רוטב בוטנים חם, מכוסה, את החום.
מסננים תפוחי אדמה, ואז מועכים בקערה.
לבשל נשאר 1/2 בצל ירוק כוס עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ב 2 כפות שמן annatto בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב, עד בצל ירוק מתרככים, ואז מערבבים לתוך תפוחי אדמה יחד עם גבינה. צור תערובת תפוחי אדמה לתוך 8 כדורים ולשטח כל אחד לתוך פטי 3 אינץ'.
חום 1 כף שמן annatto ב מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם, ואז מטגנים עוגות 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, עד crusty, על 6 דקות לכל אצווה.
הוסף את כף הנותרים שמן annatto עבור אצווה שנייה.
לחמם בעדינות רוטב בוטנים, דילול עקביות שמנת עם קצת מים במידת הצורך. רוטב העונה עם מלח ומגישים עם עוגות תפוחי אדמה.