עוגות תפוחי אדמה ממולאות בקרמל-בצל
עוגות תפוחי אדמה ממולאות בקרמל הוא מתכון אמריקאי שמגיש 9. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 99 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, מלח, גבינת גורגונזולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפויים ממולאים בקרמל בצל, ברי ובצל בקרמל ממולאים המבורגרים, ו בצל קרמל וגבינת שמנת ממולאים פלפלים.
הוראות
מניחים רדיד אפייה גביע בכל אחד 9 כוסות מאפין בגודל רגיל.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני גבוה. מערבבים בפרוסות בצל כדי מעיל עם חמאה. קוק חשף 10 דקות, תוך ערבוב כל 3 עד 4 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מפזרים מלח. מבשלים 10 עד 15 דקות יותר, ערבוב כל 5 דקות, עד בצל הם חום זהוב.
הסר מחבת; מגניב מעט. קוצצים בצל.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, חלב חום, מים וחמאה 1/4 כוס רק לרתיחה (לצפות בזהירות כדי למנוע boilover).
הסר מהחום. תוך ערבוב עם מזלג, להוסיף את שני שקיות תפוחי אדמה עם תיבול. מערבבים עד היטב מעורבב, ואז שוט עם מזלג עד חלקה.
בואו לעמוד על 1 דקה או עד הנוזל נספג. מערבבים בגבינה וקורנית קצוצה.
כפית על 3 כפות תערובת תפוחי אדמה בתחתית כל כוס מאפין. למעלה כל אחד עם כ 1 כף בצל.
מקום שנותר תערובת תפוחי אדמה בשקית לקשט מצויד #1a או טיפ הרצוי. שאריות תפוחי אדמה בצינור על קאפקייקס.
אופים 10 עד 15 דקות או עד צמרות משחימים קלות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.