עוגות תפוחים
טארט תפוחים דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 12. אם יש לך סוכר superfine, תפוחים, לימונדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגות תפוחים, עוגות תפוחים, ו עוגות תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חותכים בצק עלים לתוך 12 ריבועים בגודל שווה ולסדר על תבנית אפייה.
מטבלים פרוסות תפוח בלימונדה ומניחים באלכסון על כל ריבוע בצק עלים; מעל כל אחד עם חמאת טפיחה 1.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות טרטלט הם זהובים, על 12 דקות.
להביא ריבת משמש להרתיח סיר; לבשל ומערבבים עד ריבה הוא דליל, 1 עד 2 דקות.
מברשת ריבה על טארטלים חמים; מפזרים כל אחד עם גבישי סוכר.