עוגות תפוחים כפריות עם ציפוי סוכר חום
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מיץ לימון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סופגניות תפוחים עם ציפוי סוכר חום, עוגת תפוחים עם אגוזי לוז-ציפוי סוכר חום, ו מיני קרמל תפוח פופ טארטים עם זיגוג סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את הקמח, מלח ואבקת אפייה ודופק לערבב.
מוסיפים את החמאה וקיצור ומעבדים רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. עם המכונה על, לאט להוסיף 4 כפות של מי קרח ודופק רק עד הבצק הוא רטוב באופן שווה מגיע יחד; להוסיף יותר מים במידת הצורך.
להעביר את הבצק למשטח עבודה, ולאחר מכן לאסוף אותו לכדור. לטפוח את הבצק לתוך דיסק, לעטוף אותו פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
בקערה חסינת חום גדולה, לזרוק את התפוחים עם מיץ לימון ורום. ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את התפוחים ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות. להחזיר את התפוחים לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
בקערה, מערבבים את הסוכר החום והקמח. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה עד מתפורר. מערבבים את האגוזים.
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות מכסה מחבת 6 אינץ ' כמדריך, לגזור 6 סיבובים.
מעבירים אותם לתבנית אפייה.
מורחים את מילוי התפוח באופן שווה על כל סיבוב כדי בתוך 1 אינץ ' של הקצה. לקפל או לצבוט את הקצוות כדי להחזיק את המילוי.
מפזרים את ציפוי על עוגות ואופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד הקרום הוא זהוב, המילוי מבעבע ואת צמרות הם משחימים קלות.
בואו טארטים להתקרר מעט על מדפים לפני ההגשה.