עוגות תפוחים לא מיובשות
גשו לסופר וקנו מים, תפוחים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוף לא מבושל עם כרוב וסלט תפוחים, עוף לא מבושל, ו עוף לא טרי.
הוראות
כדי להכין את הבצק, כפית קלות את הקמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, מלח ואבקת אפייה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים את החלב וקיצור בקערה גדולה, תוך ערבוב עד שקיצור מתמוסס. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חלב, זורק עם מזלג רק עד מעורבב. הפוך את הבצק לחתיכת ניילון נצמד. ללוש לכדור (הבצק ירגיש דביק). כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
כדי להכין מילוי, לשלב תפוחים יבשים, חמוציות מיובשות, 1/2 כוס מים, סיידר תפוחים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד הפרי הוא רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בסוכר חום, וקריר לטמפרטורת החדר.
מחלקים בצק ל 8 מנות שוות. עבודה עם חלק בצק 1 בכל פעם (לכסות את החלקים שנותרו כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מעגל 6 אינץ ' על משטח מקורנן קלות. כף על 2 כפות מילוי על חצי של כל מעגל; להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים. מקפלים בצק על מילוי; הקש קצוות יחד עם מזלג לאטום.
מניחים פשטידות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שלב ביצה לבן 1 כף מים, ערבוב עם מקצף; מברשת על העוגות.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד הזהב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.