עוגות תפוחים עם קרח תפוחים
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? עוגות תפוחים עם קרח תפוחים יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חלמון ביצה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, עוגות תפוחים, ו עוגות תפוחים כפריות.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 ° F.
מגלגלים את בצק עלים לעובי של 1/4 אינץ ' (מגוון קנה החנות סביר להניח כבר להיות עובי זה). עם חותך עוגיות 5 אינץ', או באמצעות צלחת וסכין, לחתוך את הבצק לתוך 8 עיגולים, 5 אינץ ' בקוטר, ומניח על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. לתקוע כמה חורים בכל עגול מאפה עם מזלג, ומניחים את סדיני האפייה במקרר, כך הבצק יכול לנוח.לקלף וליבות התפוחים.
חותכים כל תפוח לשניים וחותכים דק מאוד עם סכין.
מברשת כל פרוסה עם מיץ לימון ולהניח בצד. הפוך ביצה לשטוף על ידי לטאטא יחד את חלמון הביצה ו 2 כפיות מים בקערה קטנה.
הסר את סיבובים מאפה מהמקרר מברשת את פני השטח של כל אחד עם ביצה לשטוף.
לגלגל כפית של דבק שקדים לתוך כדור, לשטח אותו כמו מטבע, ולמקם אותו במרכז עגול מאפה; לחזור עם סיבובים אחרים. באמצעות כ-3/4 תפוח לכל טארט, שכבות של פרוסות תפוח סביב ממרח השקדים, יוצרות מניפה מעגלית של תפוחים סביב הטארט ומותירות את רוב מרכז הדבק שקדים חשוף.
מניחים טארטים במקרר לנוח במשך 20 דקות.
הסר את הטארטים מהמקרר ומפזרים כל אחד עם 1 כף סוכר מגורען.
אופים 15 דקות או עד חום זהוב. אבק כל טארט עם אבקת סוכר טפטוף עם רוטב קרמל.
מגישים כמה קרח תפוחים עם כל טארט.שיוך משקאות: Lustau Pedro Ximénez סן אמיליו שרי, ספרד. בגלל מרציפן ורוטב קרמל, היין למנה זו לא צריך להדגיש פירות, אלא יותר אגוזים, טעמים מבושלים. שרי מתוק זה עשוי בטעם ענבים פדרו Ximénez של תאנים מיובשות, אגוזי לוז, וקרמל. הוא עבה ועשיר, אבל נמנע מלהתמקד בחומציות מפתיעה.