עוגיות Fudgy של קריסטין
זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם קמח, חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו בראוניס Fudgy {חושב: בראוניז תוצרת בית כמו תערובת בקופסה!}, בראוניס Fudgy, ו בראוניס Fudgy (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח בקערה; להפריש.
לטאטא את הסוכר, חמאה, ותמצית וניל בקערת ערבוב.
מוסיפים את הביצים וסירופ שוקולד; מערבבים עד משולב באופן שווה. מערבבים את תערובת הקמח וצ ' יפס שוקולד; מערבבים עד רק רטוב ויוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון יבש והקצוות החלו להתרחק מצדי המחבת, כ -40 דקות. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.