עוגיות אגוזי לוז שוקולד מתובל
עוגיות אגוזי לוז שוקולד מתובל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך גרידת תפוז, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות לינזר אגוזי לוז מתובל, עוגיות אגוזי לוז שוקולד (עוגיות נוטלה!)- פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו עוגיות שוקולד מזוגגות בשוקולד משובח-אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע. חמאה תבנית אפייה גדולה.
אגוזי לוז דופק, סוכר, קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, מלח, קינמון וציפורן במעבד מזון עד האגוזים קצוצים דק, ולאחר מכן להוסיף חמאה גרידה ודופק עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מוסיפים מיץ וליקר ודופק עד שהבצק מתחבר לכדור אבל עדיין מתפורר. טופס כף רמה של בצק לתוך כדורים ולשטח על 1 1/2 אינץ 'בקוטר, סידור 1 אינץ' בנפרד על תבנית אפייה.
אופים עוגיות עד נפוח מעט סדוק, על 15 דקות.
העברה למתלה להתקרר לחלוטין.
לטאטא יחד את כל מרכיבי הדובדבן עד חלקה.
לטבול צמרות של עוגיות מקורר לתוך זיגוג ולהעביר גיליון אפייה מרופדת נייר שעווה.
בואו לעמוד עד הדובדבן מוגדר, על 1 שעה.
עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות נייר קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 4 ימים.