עוגיות אגוזי מוקה
עוגיות אגוזי מוקה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 200 קלוריות . מתכון זה אהוב על 27 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מים, אגוזים, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 20% , המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות אגוזי מוקה , טורט מוקה אגוז , ובראוניז מוקה אגוזי מלך .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ממיסים מעל מים חמים (לא רותחים) 1/2 כוס מנתי השוקולד. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים לטמפרטורת החדר.
בכוס קטנה, ממיסים את הקפה הנמס ב-2 כפיות המים הרותחים. לְהַפְרִישׁ.
בקערה קטנה מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח. לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה מערבבים חמאה, סוכרים וקפה. מקציפים עד לקבלת קרם.
מוסיפים ביצה וחתיכות מומסות.
מערבבים היטב. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח. מערבבים פנימה את 1-1/2 כוסות הנותרות של חתיכות שוקולד ואגוזי מלך. יוצרים כדורים בגודל אגוז ומניחים על דפי עוגיות לא משומנים.
אופים ב-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 10-12 דקות. מניחים לעמוד 2-3 דקות לפני שמסירים מעלי העוגיות.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.