עוגיות אגוזי שוקולד דובדבן
עוגיות אגוזי שוקולד דובדבן עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. 19 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו ביצים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, דובדבני מרשינו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 10%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגיות שוקולד דובדבן {לטעום ולספר חמישי}, עוגיות דובדבנים, ו עוגיות שוקולד ללא אגוזים עם חמאת אגוזי סויה.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ואווריריים. מקציפים פנימה את הביצה, החלב והווניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את שאר החומרים.
זרוק על ידי כפות 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 375 למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "