עוגיות איטלקיות אני
עוגיות איטלקיות אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 36 מנות . מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1001 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 16%. מתכונים דומים: Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, עוגיות תאנה איטלקיות, ו עוגיות תאנה איטלקיות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד חלקה.
מערבבים את הקמח ואת אבקת האפייה; מערבבים לתוך תערובת מוקרם עד מעורבב. מחלקים בצק למנות בגודל אגוז.
לגלגל כל חתיכה לתוך חבל ולאחר מכן לעצב לתוך לולאה.
מניחים עוגיות 2 אינץ ' בנפרד על גיליונות העוגיות מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד מוצק וזהב בקצוות.