עוגיות בוטנים פריכות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לרפרטואר שלך, עוגיות בוטנים פריכות עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 22 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 48. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 1 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 95 קלוריות . אם יש לכם סוכר חום, סוכר, קיצור ירקות מוזהבים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פריך בוטנים , פריך, מלוח, רוקה שקדים פריך ופירות ואגוזים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה.
מקציפים בקערה קיצור עם סוכר חום, סוכר לבן ווניל עד לקבלת קרם.
להוסיף ביצה; מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
הוסף קמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים עד להטמעה. מקפלים פנימה 1 כוס שבבי חמאת בוטנים, חתיכות טופי ובוטנים. זרוק את הבלילה בכף המעוגלת במרחק של כ-2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה המוכנים.
אופים עוגיות בתנור שחומם מראש עד להזהבה עמוקה ורק מתייצב באמצע, 10 עד 12 דקות. מצננים על תבנית במשך 3 דקות לפני שמעבירים לרשתות לצינון מלא.
מחממים את שאריות חמאת הבוטנים בקערה המתאימה למיקרוגל במיקרוגל עד להמסה, כ-45 שניות.
מזלפים מעל עוגיות שהתקררו.