עוגיות בוקונוטי איטלקיות
צריך קינוח צמחוני? עוגיות בוקונוטי איטלקיות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם שקדים טחונים, קליפה של לימון, ריבת תות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו בוקונוטי (טארט מאפה מתוק), Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו עוגיות תאנה איטלקיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר מגורען, ביצה, חלמונים, סודה לשתייה וקליפת לימון.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד תערובת מגיע יחד ומתחיל ליצור בצק רטוב. (או לערבב עם מיקסר חשמלי באמצעות חיבור וו בצק.) לאסוף בצק לכדור. לעטוף בניילון נצמד; לקרר בעת ביצוע מילוי.
בקערה קטנה, מערבבים ריבה, שקדים ושוקולד עד בשילוב טוב.
עם ידיים מקורנות, בצורת כפיות של בצק לתוך כ 24 כדורים; לשטח כל כדור לתוך סיבוב. לחץ 1 עגול בתחתית ומעלה בצד של ungreased מיני מאפין כוס. כפית 1/2 כפית מילוי לתוך כוס. למעלה עם סיבוב שני; חותם קצוות. חזור עם כדורי בצק הנותרים ומילוי.
אופים כ 20 דקות או עד השחמה קלה. מגניב 2 דקות; להסיר מחבת למתלה קירור.