עוגיות בטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו עוגיות בטטה. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 104 קלוריות. צאו לחנות והרימו קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, מלח ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו עוגיות בטטה המכונות גם כיצד להשתמש בשאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו עוגיות בטטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
שלב בטטה וחלב; מערבבים לתערובת פירורים רק עד שהיא לחה. הופכים למשטח מקומח; ללוש 10-15 פעמים.
מרדדים ל-1/2 אינץ'. עובי; לחתוך עם מקומח 2-1 / 2-ב. חותך עוגיות בצורת דלעת או חותך ביסקוויטים.
מקום 2 ב. בנפרד על תבנית אפייה משומנת.
מברישים בביצה; מפזרים סוכר.
אופים בחום של 425 אטומים למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.