קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות בקיעת שיניים

עוגיות בקיעת שיניים
ביסקוויטים בקיעת שיניים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתכון זה מכין 12 מנות עם 62 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח, תמצית ונילן, קמח סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. 20 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. נסו עוגיית השיניים, ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כשהם עשויים מאפס, הביסקוויטים האלה כל כך טובים שתשתגעו עליהם, ו עוגיות מפרץ צ'דר לובסטר אדום השני-הכינו את הביסקוויטים הגבניים האלה בבית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה בינונית מערבבים יחד את הביצה, הדבש, המולסה והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שלב את הקמח המלא, החלב היבש, קמח הסויה ונבט החיטה; מערבבים לתערובת המולסה עד שנוצר בצק חלק. על משטח מקומח קלות מרדדים בצק לעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
נבט חיטהנבט חיטה
קמח סויהקמח סויה
אבקת חלבאבקת חלב
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חותכים לרצועות באורך האצבע ומניחים על דף עוגיות לא משומן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד לקבלת יציבות. מצננים ומאחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)