המתכון עוגיות בראוני מנטה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 141 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית מנטה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות מנטה, עוגיות בראוני בטעם מנטה, ו עוגיות שוקולד בראוני בטעם מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הזז מדף תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטורים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
3
בקערה גדולה או בקערה של מערבל לעמוד, לשלב חמאה וסוכרים, להכות על מהירות בינונית, על 3 דקות. הכה בביצה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לסובב חבלי ליקריץ
4
מערבבים בתערובת קמח, מכים עד אז מוסיפים חלב, וניל ותמצית מנטה, מכים עד משולבים היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטה
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
בֹּטֶן
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
לפרוס גיליון גדול של נייר שעווה או לעטוף פלסטיק. כפית בצק עוגיות החוצה כדי ליצור יומן ארוך כ 12 אינץ 'ארוך ו 2 אינץ' בקוטר, כמו פרוסה זמינה מסחרית ואופים בצק עוגיות. חזור עם הבצק שנותר. לעטוף ולהכניס למקרר להקשיח, כ 2 שעות או עד לילה.
להניח את העוגיות על יריעות העוגיות מוכן ולהשתמש בתחתית כוס שתייה ללחוץ כדי לשטח אותם מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מפזרים מנטה מרוסק,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטה
9
אופים במשך 10-12 דקות או עד הקצוות נקבעים. מגניב על המחבת במשך 2 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. העוגיות האלה חמות במיטבן. לאחסן שאריות במיכל אטום עד 2 ימים.