עוגיות בראוני פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגיות בראוני פטל. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 407 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 2 שעות ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, חמאה, פקאן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגיות בראוני פטל, ברים בראוני פטל-טראפל, ו עוגיות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. קו 13x9 אינץ ' מחבת עם לסכל, משאיר לסכל תלוי ב 2 צדדים מנוגדים של מחבת.
בקערה גדולה, מערבבים בראוני, מים, שמן ו -2 ביצים עד מעורבב.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה ונותר 1 ביצה עד צורות בצק רכות. כפית בצק עוגיות מעל הבלילה בראוני במחבת; לטפוח עם כף כדי ליצור שכבה שנייה.
יוצקים את הבלילה בראוני הנותרים באופן שווה על פני בצק עוגיות.
אופים 28 עד 30 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא נקי.
בינתיים, בסיר קטן, חלב מרוכז חום שבבי שוקולד על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שבבי נמסים תערובת חלקה.
יוצקים בסיס בראוני חם. טיפה כפית של ריבת פטל על תערובת חלב מרוכז.
אופים 18 עד 20 דקות יותר או עד העליון מוגדר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. השתמש בנייר כסף כדי להרים מהמחבת.
חותכים 6 שורות על ידי 4 שורות.