עוגיות ג'ינג'ים.
גשו לסופר וקנו את כלהכסף, ציפורן טחון, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות ג'ינג'ים., עוגיות ג'ינג'ים., ו עוגיות ג'ינג'ים. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. יש מוכן שני ungreased חובה כבדה אפייה sheets.In סיר בגודל בינוני, להמיס את החמאה על מדיום ולהמשיך לבשל רק עד שהוא מתחיל להפוך חום.
הסר מהחום כדי להתקרר מעט.בינתיים, ביסודיות מערבבים את הקמח, סודה, מלח, זנגביל, קינמון, ציפורן, allspice, פלפל שחור קאיין יחד בקערת ערבוב.
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים היטב כדי להפוך תערובת יבשה אחידה. לעשות חור במרכז תערובת הקמח ולהוסיף את הביצה, מולסה ולימון. עם מזלג או מקציף, מערבבים את הביצה ואת המולסה יחד בחור הקטן, ולאחר מכן להשתמש בכף ערבוב ומערבבים אותם לתוך הקמח.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים כדי להכין בצק. זה צריך להיות עבה סוג של שמנוני. באמצעות כפית מעוגלת, לעצב בצק לתוך כדורים קטנים - אתה צריך לקבל על 32 בסך הכל, כדי להיזהר לא לעשות אותם גדולים מדי.
מגלגלים את הכדורים בסוכר, מסדרים על ריווח גיליון אפייה על 2 סנטימטרים זה מזה, ואופים גיליון אחד בכל פעם במשך 8 עד 10 דקות ב 177°. הבצק צריך להתפשט ונסדק. כאשר עוגיות מופיעות, להסיר מהתנור ולהעביר מתלה חוט מגניב.