עוגיות ג'ינג'ר לעיסה עם אבקת סוכר ותבלינים
עוגיות ג'ינג'ר לעיסה עם אבקת סוכר ותבלינים הן צמחוני ומספק כ 100 מנות. מנה אחת מכילה 48 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סודה לשתיה, פלפל, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות סוכר ותבלינים, עוגיות סוכר ותבלינים, ו עוגיות ג'ינג'ר Spice.
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר חום יחד בקערה עם מיקסר במהירות בינונית.
מערבבים בדבשה, ולאחר מכן ביצה, עד מעורבב, גירוד קערה לפי הצורך.
בקערה קטנה, לשלב קמח, סודה לשתיה, מלח, זנגביל, 1 כפית. קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט ופלפל; להוסיף תערובת חמאה על מהירות נמוכה, ערבוב עד בשילוב.
מחלקים את הבצק לשניים, מעצבים כל אחד לדיסק, עוטפים בניילון נצמד, ומצוננים עד המשרד, כ -3 שעות. בינתיים, בקערה קטנה לשלב הנותרים 1/2 כפית. קינמון עם סוכר מגורען; להפריש.
משוך את כ 1 כף. של בצק מהדיסק, להתגלגל לתוך כדור, לרדת לתוך קערת סוכר קינמון. עבודה בקבוצות של 3 או 4, כדורי בצק מעיל בסוכר ולסדר על 1 ב. מלבד על דפי אפייה מרופדים בקלף.
אופים עוגיות עד למראה יבש רק מתחיל חום על הקצוות, על 8 דקות. הגדר מחבתות על מדפים ולתת עוגיות להתקרר על מחבתות.
הפוך קדימה: בצק צונן (צעד
עד שבוע 1. חנות עוגיות אפויות אטום עד 3 ימים.